3 puanın çok ötesinde bir galibiyet oldu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 03.04.2022 18:30:00
BB Erzurumspor kanatları kullanınca uçuşa geçti...Dadaş farklı kazandı...
3 puanın çok ötesinde bir galibiyet oldu

RADARHABER / ERZURUM
Spor Toto 1. Ligin 30. haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 6 hafta sonra galibiyetle tanıştı. Düşme hattının son sırasındaki Balıkesirspor'u 5-1 gibi bir skorla farklı mağlup eden BB Erzurumspor, deplasmanda 10 haftalık galibiyet hasretine de son verdi. 
 
 
ÜÇ PUANDAN DAHA FAZLASI...
 
 
Play of yolunda çok önemli bir galibiyete imza atan mavi Beyazlı takım için bu galibiyet birçok anlam ifade eti. Dadaşlar bu galibiyetle üç puanın ötesinde çok şeyler kazandı. Birincisi taraftarın uzun bir aradan sonra yüzü güldü. BB Erzurumspor, 3 gol atarak maçın yıldızı olan suskun golcü Olanare'yi kazandı. Eren Tozlu skora katkı yaparak moral buldu. Uzun bir süredir üzerlerine değim yerinde ise ölü toprağı serpilmiş bir ruh haline bürünen futbolcular, farklı galibiyetle moral bulup bundan sonrası için karamsar havayı dağıttı. 
 
 
 
 
 
MAÇIN YILDIZI OLANARE  
 
 
Maçın yıldızı hiç şüphesiz Samual Olanare oldu. 3 gol atarak Hatrick yapan Olanare, ilk golden sonra özlenen taklasını da attı. Maç boyu çok koşan ve çok çalışan Olanare, kısa çalımlarla rakip savunmaya zor anlar yaşattı. Başarılı oyuncu üçüncü golünü de savunmöa oyuncularını çalıma dizdikten sonra attı. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, takımının başında çıktığı ikinci maçında 5-1'lik farklı bir skorla galip gelmenin mutluluğunu yaşadı. 
 
 
KANATLARI KULLANINCA UÇUŞA GEÇTİK

 

BB Erzurumspor belki de ilk kez kanatkarını bu kadar çok ve faydalı kullanarak farklı skorla uçuşa geçti. Mavi Beyazlı takım futbolcularının bir başka kazanımı ise skor farklı olsa da son dakikaya kadar disiplini elden bırakmayıp oyundan kopmamak oldu. BB Erzurumspor bu galibiyetlv puanını 47 yaptı. Mavi Beyazlı takım zorda olsa ilk iki şansını sürdürürken, play of için de büyük bir avantaj kazandı. Önümüzdeki haftayı BAY gvçvcek olan BB Erzurumspor, 16 Nisan Cumartesi günü  deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak.  

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler