'Bizim için olmazsa olmaz bir maç olacak'

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 20.11.2018 14:59:00
Teknik Direktör Mehmet Özdilek, temposu yüksek bir maç beklediğini ifade etti.
'Bizim için olmazsa olmaz bir maç olacak'

 

Sinan AYDIN'ın haberi...


RADARHABER / ERZURUM 

 

B.B. Erzurumspor Cumartesi günü Kazım Karabekir stadyumunda konuk edeceği Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Maç öncesi takımın son durumu ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Mehmet Özdilek, temposu yüksek bir maç beklediğini ifade ederek, “Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Bizim için Antalyaspor maçı olmazsa olmaz bir maç olacak” dedi.

 

‘‘ ZORLUK DERECESİ YÜKSEK BİR MÜSABAKA’’

 

Kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında hedeflerinin ligde kalan maçlardan alabilecekleri en fazla puanı almak olduğunu hatırlatan Özdilek, “Tekrar milli takım arasındayız. Milli takım araları bazen sağlıklı geçiyor. Bazen de sağlıksız oluyor. Dolayısıyla ilk milli takım arası dönüşü güzel bir başlangıç yaptık Trabzonspor maçıyla. Tekrar kendi evimizde bu ligin özellikle bu sene iyi çıkış yapan takımına karşı bu hafta sonu oynayacağız. Özellikle geçiş oyununu ikinci bölgeden üçüncü bölgeye iyi yapan bir takıma karşı oynayacağız. Ve son hafta evinde kaybeden bir takım olması itibariyle de her maçta olduğu gibi yine zorluk derecesi yüksek bir müsabaka oynayacağız’’ dedi.

 

‘‘BİZİM İÇİN OLMAZSA OLMAZ MAÇLARDAN BİR TANESİ’’

 

Antalyaspor’un bu yılın iyi çıkış yapan takımlarından biri olduğunu söyleyen B.B Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “ Doğru bir çizgimiz var. İçerideki avantajımızı artık kullanabilen bir takım hüviyetine büründük. Bu avantajı cumartesi günü tekrar kullanmak istiyoruz. Bizim için olmazsa olmaz maçlardan bir tanesi Antalyaspor maçı. Her maçı olduğu gibi bu maçta da sırf kazanma odaklı olacağız. Kazanırsak önümüzü çok net görebileceğiz. Puan anlamında biraz daha farklı konumda olabileceğimizi düşünüyorum. Tüm çalışmalarımız kazanma üzerine olacak. Artık savunma anlamında birçok şeyi geliştirdiğimizi düşünüyorum. Ofansif anlamda da çok ilerleme var. Bunu skorlarla da birleştirdik. Cumartesi seyircimizin de desteğiyle maçı kazanıp önümüzü daha sağlıklı göreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

‘‘TARAFTARIMIZIN İTİCİ GÜCÜNE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR’’

 

Taraftarların bu takıma inandıklarını son maçta bir kez daha gösterdiklerini anımsatan Özdilek, bu haftada aynı desteği beklediklerini vurguladı. Maç saatinin çalışanlar için dezavantajlı olduğunu kaydeden Özdilek, “Bu noktada taraftarlarımızdan fedakarlık bekliyoruz. Onların itici gücüne çok ihtiyacımız var” dedi. Özdilek sakatlığı devam eden Taylan’ın bu hafta oymayacağını, tedaviye cevap veren Sefa’nın da takımla birlikte önümüzdeki hafta çalışmalara başlayacağını bildirdi. Özdilek, Erhan Çelenk’in sakatlığının ise tamamen düzeldiğini söyledi.

 

‘‘MİLLİ TAKIMIN BAŞINDA TÜRK ANTRENÖRLER OLMALI’’

 

Açıklamalarının ardından Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Mehmet Özdilek, A Milli takımın küme düşmesi sonrası yerli-yabancı teknik direktör tartışmalarının gündeme gelmesi ile ilgili bir soru üzerine, ‘‘ Milli takımlarda her zaman yerli bir ismin teknik direktörlük yapması gerektiğini savunan biriyim’’ dedi. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, A Milli Futbol Takımı'nın Türk bir teknik adama emanet edilmesi gerektiğini savundu. Mehmet Özdilek, A Milli Futbol Takımı'nın İsveç'e 1-0 yenilerek UEFA Uluslar B Ligi'nden C Ligi'ne düşmesine değindi. UEFA Uluslar Ligi'nin enteresan bir organizasyon olduğunu ifade eden Özdilek, "Almanya da bir alt lige düştü. Önemli olan düşmekten çok, verdiğiniz mesajdır diye düşünüyorum. Deplasmandaki İsveç maçı haricinde oyun anlamında çok da iyi sinyaller vermedik. Milli takım yetiştirme yeri değil, yarışma yeridir. Dolayısıyla bu yarış içerisinde hep olmanız lazım." diye konuştu. Milli takımın elde ettiği başarılarda hep Türk teknik adamların bulunduğunu hatırlatan Özdilek, "Milli takımın başında Türk antrenör olmalı. Bütün başarılarda Türk antrenörlerin ismi yazılı. Yabancı antrenörlere nasıl sabır gösteriyorsak, aynı şekilde Türk antrenörlere de göstermeliyiz. Maalesef o anlamda çok sabırlı gösteremiyoruz ama bunun kararını verecek olan ben değilim. Başkan ve yönetim kurulu var. Onlar planlayacak ve karar verecektir. Doğru gitmediğimiz aşikar" şeklinde konuştu.

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler