'Bir Galibiyet Her Şeyi Değiştirecek'

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 12.04.2019 08:20:00
Akhisarspor’u konuk edecek olan BB Erzurumspor’da hazırlıklar sürüyor.
'Bir Galibiyet Her Şeyi Değiştirecek'

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM

Spor Toto Süper Ligin 28. Haftasında Pazartesi günü evinde Akhisarspor’u konuk edecek olan BB Erzurumspor’da hazırlıklar sürüyor. Dün yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Kasımpaşa maçını mutlak kazanmak için sahaya çıktıklarını ama bunu başaramadıklarını söyledi. Hamza hoca, “Umutlu gittiğimiz maçı maalesef isteğimiz oyunu oynayamadığımız için kazanamadık. Her şeye rağmen yine de kanacağımız pozisyonları yakaladık. Olmadı, tabi rakipte yakaladı gol pozisyonu. Haftalardır kazanamayan bir takım var. Bu psikolojiği taşımak da kolay değil” dedi.

 

‘‘ ARTIK GERİ DÖNÜP BAKMADAN…’’

 

Teknik Patron Hamza Hamzaoğlu, artık geri dönüp bakmadan kalan maçları kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirterek, oyuncularına referans olarak Trabzon maçının ilk yarısında sergilenen futbolu gösterdi. Tecrübeli teknik adam, “Oyuncularıma, eğer biz Trabzon maçının ilk yarısındaki gibi oynayabiliyorsak, niye bunu tekrar etmeyelim. Niçin galibiyetler almayalım, diyoruz. İnşallah Akhisar maçı her şeyin dönüm noktası olacak” diye konuştu.

 

 

‘‘ BİR GALİBİYET HERŞEYİ DEĞİŞTİRECEK’’

 

Antrenmanlardaki hırsı, tempoyu ve kazanma azmini maçlara yansıtamadıklarını söyleyen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Bir galibiyete ihtiyacımız var. Bir galibiyet her şeyi değiştirecek. Taraftarlarımızdan isteğim, son düdüğe kadar takımlarına sahip çıksın. İnancımızı kaybetmeden birbirimize sarılırsak, bu ligde kalırız” dedi. Bu arada dün yapılan antrenmana Taylan tedbir amaçlı olarak çıkarılmazken, Egemen ile Lokman da çalışmaya katılmadı.   

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler