''Ayaklarımız Emin Adımlarla Yere Basıyor''

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 23.04.2019 08:43:00
B.B Erzurumspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.
''Ayaklarımız Emin Adımlarla Yere Basıyor''

 

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Akhisar ve Göztepe galibiyetleri sonrası yaptığı basın açıklamasında, Antalyaspor maçına odaklandıklarını söyledi. Üst üste alınan galibiyetlerin çok önemli olduğunu belirtip ‘İşimiz hala bitmedi’ diyen Hamzaoğlu,’’ ayaklarımız emin adımlarla yere basıyor’’ diye konuştu. Spor Toto Süper Lig takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Kazım Karabekir stadyumunda yapılan akşam antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

 

‘‘ANTALYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADIK’’

 

Üst üste iki galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını belirten Hamza Hamzaoğlu, ‘‘ Göztepe maçı zor bir maç oldu. Akhisar galibiyeti sonrası Göztepe maçı daha çok önem kazanmıştı. Deplasmanda aldığımız ilk galibiyet oldu. İyi bir sonuçla ayrıldık ve şimdi taraftarımızın önünde Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladık. Galibiyetin hem sevincini birlikte yaşamak hem de birbirimize olan inancı pekiştirmek için taraftarımızın önünde başlangıç yapmak istedik. Oyuncularımı Göztepe maçından dolayı kutluyorum’’ dedi.

 

 

‘‘İŞİMİZ HALA BİTMEDİ’’

 

Kalan haftaların çok önemli olduğuna dikkat çeken Hamzaoğlu, açıklamalarına şöyle devam etti: ‘‘ Son haftalara girdiğimiz şu dönemde arka arkaya iki galibiyet almak hem takımın kendine olan öz güveni hem de ligde kalacağımızın inancı açısından önemliydi. İşimiz hala bitmedi ve ayaklarımız emin adımlarla yere basıyor. Bugün galibiyetin mutluluğunu yaşayacağız ama yarından itibaren en ciddi şekilde Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam edeceğiz. İnşallah hafta sonunda Antalya deplasmanından da güzel bir sonuçla döneriz ve yolumuza devam ederiz."



‘‘ANTALYA KAMPI ÇOK ÖNEMLİ OLDU’’

 

Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası birtakım eleştirilere maruz kaldıklarını hatırlatan Hamzaoğlu, "Antalya kampı bizim için çok önemli oldu. Kasımpaşa maçını kaybedince insanlarda kamp boşa gitmiş gibi bir algı oluştu ama kampın faydasını sonraki haftalarda göreceğiz, demiştik. Yavaş yavaş bunun meyvelerini almaya başladık. Takım şu anda bizim ne istediğimizi iyi anlıyor ve bu durumdan nasıl çıkacağını iyi biliyor. Bireysel olarak değil birlikte takım olarak oynamaya başladılar ve bundan da keyif alıyorlar" diye konuştu. Hamzaoğlu, basın toplantısının ardından taraftara açık antrenmanda futbolculara antrenman yaptırdı.    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler