Açın sol şeridi Erzurum geliyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 22.10.2014 20:00:00

Nurullah PALA'nın haberi...
 
RADARHABER / ERZURUM 
Van galibiyeti ile evinde ilk kez kazanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, adeta vites değiştirdi. Deplasmanda dün Etimesgut Beyediyespor’u golcüleri Deniz Sert ve Aykut Çakay ile 2-1 deviren mavi-beyazlılar zirveye bir adım daha yaklaştı. 
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta zirve mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, deplasman başarısını Ankara’da da gösterdi. Mavi-beyazlılar, başkent deplasmanında Etimesgut Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek deplasmanda bu sezon üçüncü galibiyetini aldı. Ligin 8. Haftasında Başkent deplasmanına çıkan Teknik Direktör Taşkın Güngör’ün öğrencileri, Etimesgut Belediyesi Kemal Atatürk Stadı’nda 14.dakikada Murat Hacıoğlu’dan gelen golle 1-0 geriye düştü. İlk yarıda ev sahibi takım soyunma odasına 1-0 önde gitti.
 
 
DADAŞ'IN GOLCÜLERİ SAHNEDE
56. dakikada ev sahibi takımdan Sedat Dağ’ın çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldığı karşılaşmada Büyükşehir Belediye Erzurumspor, son 15 dakikada golcüleri Deniz Sert ve Aykut Çakay’la bulduğu gollerle  maçı 2-1 kazandı ve puanını 13’e yükseltti. Mavi-beyazlı takımda 77. Dakikada Deniz Sert ile 1-1’lik eşitliği sağlarken, Yasin’in yerine ikinci yarıda oyuna dahil olan Aykut Çakay, 88. Dakikada attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golle Erzurum ekibi karşılaşmayı 2-1 kazandı.
 
TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI
Dün oynanan maçta Ankara’daki Dadaşlar, B.B Erzurumspor’u yalnız bırakmadı. Mavi-beyazlı takımın Etimesgut Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı 400 dolayında Erzurumlu izledi ve takıma destek verdi. Erzurum ekibi maç sonrası galibiyeti taraftarı ile paylaştı. Mavi-beyazlılar, Başkent zaferi ile Cumartesi günü oynayacağı Beylerbeyi maçı öncesinde büyük bir moral kazandı.
 
Maçın karnesi
Stad: Kemal Atatürk
Hakemler: Şevket Şimşek, H. Hüseyin Tetik, Görkem Kargıage
Goller: Dk.14 Murat(Etimesgut), Dk.77 Deniz Sert, Dk.88 Aykut Çakay (Erzurumspor)
Kırmızı Kart: Dk.56 Sedat Dağ(Etimesgut)
Etimesgut Şekerspor: Mustafa, Erkan, Sedat, Tugay, Resul, Turgut, Ayvaz, Seyithan, Murat(Ahmet Mumin), Yunus, Furkan(Mert)
Teknik Direktör: Mete Işık
B.B Erzurumspor:Anıl, Fatih, İbrahim, Cebrail, Doğa, H.Cihan,  Mikail(Ekrem), Yasin(Aykut), Sefer, Orhun(Yılmaz Can), Deniz Sert
Etiketler : Erzurum, şerit, Van, vites,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler