Ahmet Dal yeniden başkan seçildi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 14.12.2023 21:51:00
Erzurumspor'da ertelenen kongrede Ahmet Dal yeniden başkanlığa seçildi.
Ahmet Dal yeniden başkan seçildi

RADARHABER / ERZURUM
Erzurumspor'da ertelenen kongre yapıldı. Mevcut yönetimin tek liste halinde girdiği kongrede, Ahmet Dal yeniden başkanlığa seçildi.  Kulübün toplam borcunun 197 milyon olduğu belirtildi.     
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor'da, ertelenen Olağan Genel Kurul, dün Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde yapıldı. 15 Haziran'da yapılması gereken ancak yeterli çoğunluk ve başkan adayının olmaması nedeniyle 25 Haziran’a ertelenen kongre ‘Kurban Bayramı Resmi Tatil Süreci’ nedeniyle yapılamamıştı. Ertelenen Erzurumspor FK Genel Kuruluna, mevcut yönetim tek liste halinde girdi. Saat 17.00'da başlayan kongrenin Divan Başkanlığı'nı, Eyüp Tavlaşoğlu yaptı. Genel Kurulda, Ahmet Dal yeniden başkanlığa seçildi.
 
 
TOPLAM BORÇ 197 MİLYON
 
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongre de Oy verme işlemine geçilmeden önce Denetleme Kurulu raporu okundu. Raporda, Erzurumspor'un toplam 4,5 milyon Euro borcu olduğu, bu paranın Türk Lirası  karşılığının 197 milyon TL olduğu açıklandı.  Daha sonra oy verme işlemine geçildi. Erzurumspor Başkan Adayı Ahmet Dal ve yönetim kurulu üyeleri oy kullandıktan sonra, diğer delegeler de oyunu kullandı. Dal, oyunu sandığa atarken, 'Erzurumspor camiamıza hayırlı-uğurlu olsun' temennisinde bulundu. Oy verme işleminin sona ermesinin ardından, gündemle ilgili konuşmalar bölümüne geçildi.  
 
 
İKİNCİ AHMET DAL DÖNEMİ
 
         
Söz alan delegeler, Erzurumspor'a sahip çıktığı için kulübün onursal Başkanı Mehmet Sekmen ve kulüp başkanı Ahmet Dal'a teşekkür ettiler. Olağan Genel Kurul sonunda, Ahmet Dal yeniden Erzurumspor FK Başkanlığına seçildi. Divan Başkanı Eyüp Tavlaşoğlu, oylama sonuçlarını açıklayarak, ''Oylama sonuçları elimize geldi. 72 kişi oy kullanmış. Geçerli oy sayısı 72. Oy birliği ile Ahmet Dal ve ekibi bir kez daha Erzurumspor yönetimine seçilmiştir. Camiamıza hayırlı olsun'' dedi.     
 
 
 
 
 
 
'ÖNCELİĞİMİZ TRANSFER TAHTASI'
 
 
Kongrenin son bölümünde değerlendirme ve teşekkür konuşması yapan Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, sözlerine bugüne kadar Erzurumspor'da görev yapmış olan başkanlar ve yöneticilere teşekkür ederek başladı. Dal, daha sonra ise iyi günde ve kötü günde Erzurumspor'da destek olan  taraftarlara teşekkür etti. Kapanan Erzurumspor'un hazin sonunu hatırlatan Ahmet Dal, '' Ben bir taraftar olarak bakıyorum olaya. Elimizde şuan çok değerli bir Erzurumspor var. Bu takımı kaybetmeyelim'' ifadelerini kullandı.     
 
 
 
'ADALET OLMADIĞI YERDE FUTBOLUN MARKA DEĞERİ ARTMAZ'                      
 
                
Ahmet Dal'ın konuşmasının satır başları şöyle:                                                              
“Hakem Halil Umut Meler'e saldırı olayı sonrası herkesin şapkasını önüne koyması lazım. Geçen sene bu kulübü hepinizin desteği ile ayakta tuttuk 2. Lige düşseydi bu kulübün hali haraptı. Elimizdeki futbolcuların hepsinin sözleşmesi bitmişti. Hepsini elimizde tuttuk. Geçmiş dönem Kulüp Başkanlığı yapmış olan Ömer Düzgün başkanımıza da teşekkür ediyorum.   Bundan sonra benim birinci önceliğim transfer tahtasını açmak için çalışmak olacak. Bu konuda camiamızdan da desteklerini bekliyorum. Benim ekonomik bir bağım yok bu kulüpte. Siyasi bir beklentim de yok. Yarın bu kulübü daha iyi yöneteceğini söyleyen, somut projelerle gelen kişilere görevimizi devretmeye  hazırız. Emirlerinde çalışmaya da hazırız. Stadyum konusunda işin takipçisiyiz. Sayın Selami Altınok bakanımız. Sayın Milletvekillerimiz bu işin takipçisiler. Bizlerde bu işin takipçisiyiz. Tüm koltuklar yenilenecek. İki tribün yıkılıp yeniden yapılacak. Localar yapılacak. Yani A'dan Z'ye yeni bir stadyum yapılacağı bilgisi verildi bize”
Genel kurulda Yönetim kurulu asıl üyeliklerine: Ahmet Dal, Çetin Gözütok, Burak Han Gözgeç, Erdem Bentoğlu, Cengiz Durular, İbrahim Kınık, Abdullah Karadağ, Necip Fazıl Kishalı, Hikmet Eren, Emre Aytekin, Veysi Ayhan, Ali Karataş, Mehmet Cinik, Cabbar Erdoğan, Veysel Çınar, Yavuz Tahtacı ve Selçuk Yavuz seçildi.
Yedek üyelere: Fatih Güven, Muhammet Yılmaz, Mustafa Koç, Burak Yumuk, Cengizhan Acar, Burak Akketeci, Burak Demirci, Aykut Bozoğlu, Cem Bahadır Çıggın getirildi.

Denetim Kurulu asil üyeliklerine: İmdat Taşçı, Yusuf Koç, Emirhan Kırık, yedek üyeliklere ise Tarkan Miloğlu, İlhan Kılıç ve Muhammet Sefa Erdem seçildi. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler