Altınok devreye girdi, Bakanlık ve TFF harekete geçti...

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 19.07.2023 14:07:00
Selami Altınok devreye girdi, Bakanlık ve TFF harekete geçti. Erzurumspor'a stadyum müjdesi.
Altınok devreye girdi, Bakanlık ve TFF harekete geçti...

RADARHABER / ERZURUM
'Erzurumspor maçlarını nerede oynayacak?' sorusunun cevabı, büyük ölçüde netlik kazandı. AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok devreye girdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, Erzurumspor'un maçlarını Kazım Karabekir stadyumunda oynaması için harekete geçti. 
 
 
STADYUM KRİZİ ÇÖZÜLÜYOR
 
 
Erzurumspor camiası yeni sezon öncesi Erzurumspor'un maçlarını nerede oynayacağı merakla beklerken, müjdeli haber AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok'tan geldi. Altınok, stadyumun son durmu ile ilgili Erzurum Valisi Okay Memiş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk vErzurumspor Kulübü Başkanı Ahmet Dal ile bir dizi görüşme yaptıktan sonra Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve TFF yetkilileri ile görüştü. Erzurumspor'un iç saha maçlarını kendi sahası olan Kazım Karabekir stadyumunda oynamak için TFF'ye yaptığı talebi hatırlatan Milletvekili Selami Altınok, Erzurumspor'un da Kahramanmaraş merkelki depremin mağduru olduğunu, kulübün mağduriyetinin giderilmesi için gerekenin yapılmasını rica etti. Edinilen bilgiye göre Bakanlık ve Federasyon yetkilileri, gelen talimat üzerine harekete geçti. En kısa sürede Erzurum'a gelmesi beklenen Bakanlık ve Federasyon yetkililerinin, maçların oynanması için gereken çalışmayı yapıp stadyumu lige hazır hale getirecekleri öğrenildi. Erzurumspor taraftarları, ilgi ve alakaından dolayı başta AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok olmak üzere diğer siyasilere ve bürokratlara teşekkür ettiler.  
 
 
 
 
ERZURUMSPOR DEPREM MAĞDURU OLMUŞTU

 

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremin ardından hasarlı olduğu tespit edilen ve 15 şubat tarihinden itibaren müsakabalara kapalı olan Kazır Karabekir stadı, geçen sezonun ikinci yarısının bir bölümünden buyana 5 aydır futbol oynamaya kapalı. Depremden ötürü çatlakların medyana geldiği stadyumda oluşan hasar sonrası Erzurumspor geçtiğimiz sezon iç saha maçlarını diğer illerde oynamak zorunda kalarak maddi ve manevi mağduriyet yaşamıştı. Yeni sezon öncesi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Erzurumspor'a bir yazı göndererek maçlarını nerede oynayacağı konusunda cevap talep etti. Kulüp Başkanı Ahmet Dal imzası ile yazıya gönderilen cevapta, TFF'ye Erzurumspor'un kendi iç saha müsabakalarını Kazım Karabekir stadında oynayacağını bildirdi. Ancak bildirim yapılmasına rağmen 15 Şubat tarihinden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Kazım Karbekir stadında, müsabakaların oynanıp oynanmayacağı konusu netlik kazanmamıştı. Bunun üzerine daha önce bir açıklama yapan AK Parti Milletvekili Selami Altınok, stadyum krizinin çözümlenmesi için gerekli girişimleri yaptıklarını ve işin takibinde olduklarını belirtmişti.  

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler