Ankara'da Palandöken B.Spor rüzgarı esti

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 01.04.2015 09:34:00
Palandöken Belediyespor,Şahinbey Belediye mağlup ederek Ankara’da fırtına estirdi.
Ankara'da Palandöken B.Spor rüzgarı esti

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum’u birinci ligde temsil eden tek takım olan Palandöken Belediyespor Erkek Voleybol takımı Gaziantep Şahinbey Belediye sporu 3-1 mağlup ederek adeta Ankara’da fırtına estirdi. 
TVF Başkent Salonu'nda oynanan maçlarda İnegöl Belediyesi, Gümüşhane Torul Gençlik'u 3-0, mağlup ederken Palandöken Belediyesi ise Şahinbey Belediyesi'ni 3-1 mağlup etmenin haklı gururunu yaşadı.

BAŞKAN BULUTLAR, PALANDÖKEN BELEDİYESİ 1. LİG’DE YOLUNA DEVAM EDECEK
Türkiye Erkekler 1. Voleybol Ligi Baraj Etabı 2. Devre müsabakaları ise 5-7 Nisan tarihleri arasında Elazığ Yakup Kılıç Spor Salonu'nda oynanacak olan maçla ilgili bir açıklama yapan Palandöken Belediye Başkanı ve Palandöken Belediyespor’un Onursal Başkanı Orhan Bulutlar,” Erzurum’umuzun 1. ligde temsil eden tek takımı olan Palandöken Belediyespor Erkek Voleybol Takımımızın öncelikle Ankara da gösterdiği başarılı maçlardan dolayı teknik kadroyu ve sporcularımı kutluyorum. Üç maç oynadı 2 güzel galibiyet alarak 5 ile 7 Nisan tarihlerin de Türkiye Erkekler 1. Voleybol Ligi Baraj Etabı 2. Devre müsabakalarına vizemizi aldık. İnşallah Elazığ ilin de oynayacağımız karşılaşmaların dada başarılı sonuçlar elde ederek 1. Ligle yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler : Erzurum, spor, Ankara, rüzgar,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler