Arda'ya saç kaybettiren maç

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 18.05.2013 13:01:00
Atletico Madrid, Real Madrid'i eleyince Arda Turan sözünü tuttu ve saçını kestirdi.
Arda'ya saç kaybettiren maç

RADARHABER / ERZURUM

Atletico Madrid, Real Madrid'i eleyince Arda Turan sözünü tuttu ve saçını kestirdi. İspanya Kral Kupası Final maçında Atletico Madrid, Real Madrid'i normal süresi 1-1 sona eren maçın uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 mağlup etti ve kupanın sahibi oldu. Barnabeu'da oynanan karşılaşmada Atletico Madrid'e kupayı getiren goller, 35. dakikada Diego Costa ve 99'da Miranda'dan geldi. Rakibini bu statta 1999 yılından beri yenemeyen Atletico Madrid, bu şanssızlığına da son vermiş oldu.

114'TE ORTALIK KARIŞTI

Karşılaşmanın 114. dakikasında Gabi'nin yüzüne tekme atan Ronaldo, direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Pozisyonun ardından saha karışırken; oyun yaklaşık 4 dakika durdu. Bu esnada Simeone, Costa, Pepe ve Arda arasında gerilimli anlar yaşandı. Atletico Madrid adına ise Gabi uzatma dakikalarında kırmızı kart gördü.Öte yandan milli futbolcumuz Arda Turan, başarılı bir oyun ortaya koyarken; 111 dakika sahada kaldı.

ARDA'NIN SAÇLAR GİTTİ

Atletico'nun kupayı müzesine götürmesiyle birlikte Arda Turan, uzattığı saçlarını kestirdi. Milli oyuncumuz, maç öncesi bir taraftarın, "Finali kazanırsak saçını keser misin?" sorusuna, "Kazanırsak saçlarımı kestireceğim" yanıtını vermişti. İşte Arda'nın yeni imajı ve soyunma odasında saçını kestirdiği o an...

 

Etiketler : arda, maç, saç,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler