Aslan Dadaş'a titreyerek kükredi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 28.09.2018 22:21:00
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, deplasmanda Galatasaray'a 1-0'lık skorla mağlup oldu.
Aslan Dadaş'a titreyerek kükredi

RADARHABER / ERZURUM 

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, deplasmanda Galatasaray'a 1-0'lık skorla mağlup oldu. Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçta ev sahibi Galatasaray'a galibiyeti getiren golü 74. dakikada Maicon kaydetti. 90 dakika boyunca Galatasaray karşısında mücadelesiyle alkış toplayan B.B Erzurumspor, gol yollarında etkili olamadı. Mavi Beyazlı takım, özellikle kalesinde gördüğü golden sonra Galatasaray karşısında çok daha etkin bir futbol ortaya koydu ama skoru değiştiremedi. Galatasaray bu sonucun ardından puanını 15'e yükseltip maç fazlasıyla liderlik koltuğuna otururken, B.B Erzurum 2 puanda kaldı. Bu arada maç esnasında bir taraftar kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

 

GALATASARAY'DA 5 DEĞİŞİKLİK

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı kırmızılı takımın Akhisarspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olduğu Spor Toto Süper Lig 6'ncı hafta müsabakasının ilk 11'inde 5 değişikliğe gitti. Savunmada Ozan Kabak yerine tedavi süreci sona eren Maicon, Yuto Nagatomo yerine ise sezon başında takıma katılan Ömer Bayram'a şans veren Terim, orta sahada Fernando'yu yedek soyundurdu ve Ryan Donk'a yeniden ilk 11'de şans verdi. Sinan Gümüş yerine bu sezon ilk kez Sofiane Feghouli'ye ilk 11'de şans veren tecrübeli çalıştırıcı, Henry Onyekuru yerine ise Eren Derdiyok'u tek santrfor olarak sahaya sürdü.

 

TERİM, 300'ÜNCÜ MAÇINDA GALİBİYET ALDI 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılılar ligde ile çıktığı 300. maçtan galibiyetle ayrıldı. Geride kalan 300 müsabakada Terim’in öğrencileri 197 galibiyet, 65 beraberlik ve 38 mağlubiyet aldı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan BB Erzurumspor maçıyla takımının başında lig tarihindeki 300. karşılaşmasına çıktı. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 1-0’lık skorla galip ayrıldı. Terim de Galatasaray’ın başındaki ligdeki 300. maçında galibiyet almış oldu. Galatasaray ile ligde yedi şampiyonluk alan deneyimli teknik adam, 300 müsabakada 197 kez rakiplerini mağlup ederken, 38 kez de mağlup oldu. 65 mücadelede ise eşitlik bozulmadı. 

 

MAÇI 31 BİN 529 BİLETLİ SEYİRCİ İZLEDİ



Galatasaray-B.B Erzurumspor mücadelesini, Türk Telekom Stadyumu’nda izleyen seyirci sayısı da belli oldu. Müsabakayı toplam 31 bin 529 biletli seyirci izledi. Sarı-kırmızılı taraftarlar maç öncesinde ve sırasında tezahüratlarıyla takımına destek oldu. 

 

 

 

ULTRA ARSLAN’DAN ANLAMLI PANKART  

 

Sarı kırmızılı taraftarlar, karşılaşma öncesinde B.B Erzurumspor için hem pankart açtı hem de tezahürat yaptı. Galatasaray tribününde önce " Süper Lige hoşgeldin Erzurumspor" pankartı açıldı. Sarı kırmızılı taraftarlar, daha sonra santra öncesinde " Erzurum buraya" tezahüratları ile rakip takımı tribünlere çağırdı. Ve B.B Erzurumsporlu oyuncular da Galatasaray taraftarlarının bu çağrısına alkışlarla karşılık verdi.

 

 

 

B.B ERZURUMSPRO’U ADEM ÇAĞLAYAN YÖNETTİ

 

 

 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında alınan MKE Ankaragücü mağlubiyetinin ardından teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollar ayrılırken, Mehmet Özdilek ile anlaşma sağlanmıştı. Mehmet Özdilek sözleşme işlemlerinin maça yetiştirilememesinden ötürü Galatasaray mücadelesinde takımının başında sahaya çıkamazken, antrenör Adem Çağlayan takımı yöneten isim oldu. Çağlayan, Galatasaray karşısında MKE Ankaragücü ile oynanan maçın ilk 11'inden tek değişikliğe gitti ve stoperde Egemen Korkmaz’ın sakatlığı nedeniyle yerine Stephane Acka'ya şans verdi.

 

 

 

GALATASARAY KULÜBÜ'NDEN LENNART THY'A PLAKET


Galatasaray Spor Kulübü, geçtiğimiz günlerde FIFA Yılın En İyileri Ödül Töreni'nde 'Fair Play Ödülü'ne layık görülen BB Erzurumsporlu futbolcu Lennart Thy'a plaket verdi. Teknik direktör Fatih Terim tarafından takdim edilen plaketi alan Thy'ı, sarı kırmızılı taraftarlar da alkışlarla tebrik etti. Lennart Thy, geçtiğimiz Mart ayında ABD'deki bir hastaya kök hücre bağışında bulunmuş ve bu yüzden FIFA Fair Play Ödülü'nün sahibi olmuştu.

 

KALP KRİZİ GEÇİREN BİR TARAFTAR HAYATINI KAYBETTİ

Bu arada maç esnasında üzücü bir olay da yaşandı. Galatasaray - B.B Erzurumspor maçı sırasında kalk krizi geçiren Burhan Kütükoğlu isimkli bir taraftar hayatını kaybetti. Üzücü olay sonrası Galatasaray Kulüğbü resmi sitesinden bir başsağlığı mesajı yayımladı. 

 

İşte o mesaj

 

 

 

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler