Ayaz Toprak'tan BB Erzurumspor'a marş

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 17.09.2015 09:19:00

RADARHABER / ERZURUM

Bursa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Mahalli Sanatçı Erzurumlu Ayaz Toprak, maçlarda mavi-beyazlı takıma destek adına "Erzurumspor marş" ını hazırladı. BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan'ı ziyaret ederek CD hediye eden Toprak,"Bu marş patlama yapacak" dedi. 

"ERZURUM SPOR MARŞI BEĞENİLDİ"
Erzurumluluk sevdası ile Erzurumlu olmaktan büyük gurur duyduğunu belirten Mahalli Sanatçı Ayaz Toprak, "Sanatçı olmadan önce de ciddi bir Erzurumsporluluk sevdası vardı bende. Bu zamana kadar Erzurumspor'a nasıl katkı sağlayacağımı bulamadım. Takımımıza destek anlamında beste yapmaya karar vererek Erzurumspor Marşı filizlenmeye başladı. Tabii ki bu marşı yapmam çok zaman aldı. Sonuç olarak güzel bir marş ortaya çıktı. Bu arada konser ve kendi albümlerle uğraştım, süreç kolay olmadı. Taraftarın beğenmesi çok önemliydi, çok iyi dönüşler aldım. Ben büyük bir patlama olacak. Erzurumspor'umuza hayırlı olsun. Erzurumlu hemşirelerimiz kent merkezindeki satış büfelerinden temin edebilecek" dedi.

BAŞKAN DEMİRHAN "ANLAMLI DESTEĞİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
Kulüp Başkanı Ali Demirhan ise, Erzurumspor'a her kesimin sahip çıkması gerektiğini belirterek, Dadaşlar kendi marka şehir Erzurum'da öncelikli hedefimiz BB Erzurumspor'u şampiyon yapmaktır. Sezon süresince çalacağımız bu güzel marşınız futbolcularımıza büyük moral, motive ile güçlendirerek taraftarlarımızın desteği ile şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. BB Erzurumspor Kulübü olarak bu anlamlı 'Erzurumspor Marşı' desteğiniz için teşekkür ediyoruz" dedi. 

Etiketler : Erzurum, toprak, ayaz, marş,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler