
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Balkan Fatihleri Ödüllendirildi
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm SPOR Haberleri | 07.05.2013 11:35:04 |

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sırbistan’da yapılan Balkan Karate Şampiyonası’nda Yıldız Erkekler Kategorisinde katada Balkan ikincisi olan Erzurumlu karatecileri ödüllendirdi.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Balkan ikincisi olan karate takımını ödüllendirdi. Sırbistan’da yapılan Balkan Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda büyük bir başarı gösterere Yıldız Erkekler Katada Balkan ikincisi olan Erzurumlu karatecilere Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, spor ayakkabısı hediye etti. Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi’nni de hazır bulunduğu ödül töreninde minik karatecileri kutlayan Tilkidöğen, karatecileri Avrupa ve Dünya şampiyonalarında da başarılı olacaklarına inandığını söyledi. Tilkidöğgen, “Karate son yıllarda Erzurum’da gurur duyduğumuz spor dalları arasında gelmektir. Elde ettiği başarılar göğsümüzü kabartıyor. Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi ve talebeleri ile emeği geçen tüm antrenörleri başarıdan dolayı kutluyorum” dedi.
Yıldız, 2001-2002 doğumlularda Ömer Faruk Demirel, Reşit Turab Doğan ve Bilal Bayram’dan oluşan Erzurumlu karate takımı Balkan ikincisi olarak ülkemize gümüş madalya kazandırmıştı.
En Son Haberler
-
Serkan Hoca Baltayı Taşa Vurdu! Erzurumspor, ilkyarısını 3 – 0 önde kapattığı maçta, ikinci yarı dağıldı.
-
Tortumlular güreşe doydu! Alkışlar Muammer Yiğider’e Uluslararası Karakucak ve 6. Altın Kemer Karakucak Güreşleri, tam not aldı.
-
Elmalı’dan genç boksörlere destek ziyareti 30 Ağustos Zafer Bayramı Anısına Yapılan Boks Turnuvasında, Ebubekir Elmalı Gençleri Yalnız Bırakmadı.
-
Elmalı’dan Erzurumspor'a anlamlı çağrı Elmalı, Erzurumspor’un evinde oynayacağı yeni sezonun ilk maçına siyah bantla çıkması önerisinde bulundu.
-
Bu sezonda ilk sponsor Elmalı’dan! Erzurumspor sevdalısı Ebubekir Elmalı, bu sezonda Erzurumspor’a ilk sponsor müjdesini veren isim oldu.
-
Erzurumspor'un yeni sezon formaları beğenilmedi Çok aceleye getirilmiş...‘Tişört üzerine logo basılmış gibi’ benzetmesi yapılıyor.
-
Erzurumspor’da yönetim sadece isimden ibaret! Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın, mevcut yönetimi yok sayan tavırları tepkilere neden oluyor.
-
Avukat Ebubekir Elmalı’dan Erzurumspor mesajı Elmalı’dan Erzurumspor İçin Net Mesaj: Şehrin Takımı Olmalıyız...
-
BAL heyecanı zehir olmasın! Güvenlik alınmazsa, Tortumspor İl Özel İdarespor maçı seyircisiz oynanacak.Taraftarın tepkisi büyük.
-
Başkanı Dal, başarının ardındaki zorlu süreci anlattı... Erzurumspor’un yaşadığı zorlukları, Kulüp Başkanı Ahmet Dal anlattı...