Başkan Cengiz şampiyonları ödüllendirdi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 09.07.2013 14:24:00

RADARHABER / ERZURUM

Karabağ’da düzenlenen Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası’nda tarih yazan Erzurumlu güreşçiler Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret ettiler. Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu ve Milli Takım Antrenörü İlhami Topaloğlu ile birlikte belediyeye gelen şampiyon güreşçileri Başkan Cengiz, başarılarından dolayı kutlayarak, altınla ödüllendirdi. 
Milli güreşçilerin sadece Erzurum’un değil, Türk milletinin göğsünü kabarttığını ifade eden Başkan Cengiz, “Avrupa şampiyonasında ülkemizi ve şehrimizi başarılı bir şekilde temsil eden milli güreşçilerimizle gurur duyuyoruz. Ay yıldızlı bayrağımızı Avrupa vizyonunda dalgalandırmanız bizleri ziyadesiyle mutlu etmiş, dünya ve olimpiyat şampiyonlarına daha umutla bakmamızı sağlamıştır. Ülkemizi ve şehrimizi başarılı bir şekilde temsil ettiğiniz için sizleri tebrik ediyor, bu başarının gelmesinde önemli pay sahibi olan güreş il temsilcimizi ve milli takım antrenörümüzü yürekten kutluyorum.” dedi.

SPORTİF ALANDA DA YATIRIMLARIMIZ VE DESTEKLERİMİZ SÜRECEK
Belediye olarak sportif alanda elde edilen başarıları önemsediklerini ve spor branşlarının sayısının arttırılarak her alanda etkin bir performans sergilemek istediklerine işaret eden Başkan Cengiz, “Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren bir amatör futbol takımımız bulunuyor. Bunun yanında iki yıl önce 13 spor branşının yapılabildiği 500 kişilik bir spor salonunu ilçemize kazandırdık. Gençlerimizin spora yönlendirilmeleri noktasında azami çaba sarfediyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde sportif alanda da yatırımlarımız ve desteklerimiz sürecek.” diye konuştu.

TOPALOĞLU: ERZURUM’DA KULÜP SAYISI ARTTIRILMALI
Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu ise, Başkan Cengiz’e jestinden dolayı teşekkür ederek, yöneticilerin maddi ve manevi desteklerinin ata sporunun daha da gelişmesine katkı sunacağını vurguladı. Erzurum’da güreş sporunun gelişmesi için kulüp sayısının daha da arttırılması gerektiğine işaret eden Topaloğlu, yerel yönetimlere bu konuda büyük görevler düştüğünü, mali durumu iyi olan belediyelerin ve kurumların ata sporu güreşe sahip çıkmak adına kulüp açmaları gerektiğine dikkat çekti.
Topaloğlu, Başkan Cengiz’e üzerinde güreş büstü bulunan plaket takdim etti. 

Etiketler : Erzurum, şampiyon, Cengiz, Aziziye,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler