BB Erzurumspor 2 haftada fabrika ayarlarına döndü

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 06.01.2021 19:45:00
Süper Lig: Medipol Başakşehir: 1 - BB Erzurumspor: 0
BB Erzurumspor 2 haftada fabrika ayarlarına döndü

RADARHABER / ERZURUM 
BB Erzurumspor, Süper Lig’in 17. haftasında Medipol Başakşehire konuk oldu. Müsabaka, Başakşehir’in 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. BB Erzurumspor taraftarının mutluluğu iki hafta sürdü. Yeni Malatyaspor galibiyeti ve Gaziantep beraberliği ile sevinen taraftarlar, ligin şu an en formsuz takımı olan Başakşehir karşısında oynanan kötü futbol ve mağlubiytle bir kez daha kahroldular. Transfer çalışmasının ağır aksak ilerlediğini savunan taraftarlar, ’ Bu takım bu kadroyla yıldırımdan hızlı düşer. Mutlaka en az 7-8 futbolcu transfer etmek lazım’ şeklinde görüş belirtiler. Bu arada büyük umutlarla transfer edilen Novikovas ve Gomes, taraftarlara bu hafta da saç baş yoldurup tepki çekmeye devam ettiler.   
 
 
Maçtan dakikalar 
 
 
6. dakikada Novikovas’ın kullandığı kornerde ceza sahası içinde topla buluşan Hasan’ın kafa vuruşunda top kaleci Volkan’da kaldı.
 
7. dakikada sol tarafta Hasan Ali’nin verdiği pasla ceza sahası içinde topla buluşan Chadli’nin şutunu kaleci Farnolle oyun alanı içine çeldi.
 
28. dakikada İrfan’ın pasında ceza sahası dışında topla buluşan Hasan Ali’nin şutunda meşin yuvarlak kaleci Farnolle’de kaldı.
 
40. dakikada Visca’nın kullandığı köşe vuruşunda top ceza sahası içinde Epureanu’nun önünde kaldı. Epureanu’nun vuruşunu kaleci Farnolle kurtarırken dönen topa Gulbrandsen’in yaptığı vuruşta top ağlarla buluştu. 1-0
 
71. dakikada Hasan Ali’nin sol taraftan verdiği pasta ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Mahmut’un sert şutunu kaleci Farnolle kornere çeldi.
 
82. dakikada Mahmut’un verdiği pasla ceza sahası dışında topla buluşan Aleksic’in şutunda topu kaleci Farnolle kontrol etti.
 
84. dakikada İrfan’ın pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topu
alan Deniz’in şutu direğin yanından auta çıktı.

Stat: 3. İstanbul Fatih Terim
 
Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu xx, Erdinç Sezertam xx, Samet Çavuş xx
 
Medipol Başakşehir: Volkan xx, Berkay xx, Carlos Ponck xx, Epureanu xx, Hasan Ali xx, Mahmut xx (Mehmet dk. 88 ?), İrfan Can xx, Chadli x (Aleksic dk. 75 xx), Visca x (Uğur dk. 88 ?), Deniz Türüç xx (Azubuike dk. 88 ?), Gulbrandsen xxx (Crivelli dk.
65 xx)
 
Yedekler: Ahmet, Demba Ba, Giuliano, Ravil, Cemali
 
Teknik Sorumlu: İrfan Saraloğlu
 
BB Erzurumspor: Farnolle xx, Adolphe xx (Mücahit dk. 80 ?), Hasan xx, Cenk xx, Leo xx, Osman xx (Oltan dk. 80 ?), Donald xx (Mayega dk. 65 xx), Obertan xx, Emrah xx (Kaan dk. 65 xx), Novikovas xx, Gomes x (Ömer Şişmanoğlu dk. 65 xx)
Yedekler: Kayacan, Batuhan, Gökhan, Özgür, Mehmet
 
Teknik Direktör: Mesut Bakkal
 
Gol: Gulbrandsen (dk. 40) (Başakşehir)
 
Sarı kartlar: Osman (BB Erzurumspor), İrfan Can (Başakşehir)
 
 
Mesut Bakkal: “Güzel bir şekilde devam etmek istiyoruz”

 
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “Devreye kadar toplayabildiğimiz puanları toplayıp bazı mevkilere gerekli oyunculara alıp, güzel bir şekilde devam etmek istiyoruz” diye konuştu. Müsabaka sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ilk 15 dakika oyun anlamında bocaladıklarını ifade ederek, “Karambolden yediğimiz bir gol var. Onun dışında alan kapatma durumunda güzel şeyler yaptık. İkinci devre çift forvete döndükten sonra oyun anlamında hep olumlu işler yapan Erzurumspor vardı. Biraz daha belki ön bölgedeki üretkenliği arttırabilseydik maç belki de çok farklı bir skorla bitebilirdi. Kısa bir dönemde çalışıp sık maç oynuyoruz. Erzurumspor’un oynadığı oyun disiplininden memnunum. Bunu ileri ki haftalarda sonuca daha iyi yansıtacağız. Devreye kadar toplayabildiğimiz puanları toplayıp bazı mevkilere gerekli oyunculara alıp, güzel bir şekilde devam etmek istiyoruz. Her takım gibi bizde transferi çok açık ve net şekilde yapacağız” dedi.
 
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler