B.B Erzurumspor Beşiktaş maçına hazırlanıyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 23.01.2019 14:00:00
Beşiktaş ile oynayacak olan B.B Erzurumspor’da, antrenmanlar sürüyor.
B.B Erzurumspor Beşiktaş maçına hazırlanıyor

 

Sinan AYDIN'ın haberi...


RADARHABER / ERZURUM 

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, antrenmanlar sürüyor. Kulüp tesislerinde dün yapılan ve basına 15 dakika açık olan antrenmanda, futbolcular düz koşu tapıp kondisyon antrenmanı yaptı.

 

YENİ FORVET OPSETH ANTRENMANDA YERİNİ ALDI

 

Teknik ve taktik çalışması da yapan Mavi beyazlı takımda, önceki gün sağlık kontrolünden geçen Forvet Kristian Fardal Opseth, takımla birlikte antrenmanlara katıldı. Takım arkadaşları ile kaynaşmaya başladığı gözlenen Opseth, Mehmet hocanın görev vermesi halinde sahada olacak. Mehmet Özdliek’in Obseth’e görev vermesi bekleniyor. B.B Erzurumspor’da futbolcuların Konyaspor maçını unuttukları ve tamamen Beşiktaş maçına konsantre oldukları gözlendi.

 

 

 

BEŞİKTAŞ MAÇINA KONSANTRE OLDULAR

 

Bu arada Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in de önceki gün futbolcularla toplantı yapıp Konyaspor maçının görüntülerini de izlettiği, futbolculara Konya maçında da çok üstün olan tarafın kendileri olduğunu, futbolda galibiyet kadar mağlubiyetinde olduğunu hatırlatıp takıma moral vererek Beşiktaş maçına konsantre olmalarını sağladığı öğrenildi.    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler