BB Erzurumspor evinde mesut değil

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 03.03.2021 18:00:00
Devre arası 12 transfer yaptık ama küme düşme potasında değişen birşey yok...
BB Erzurumspor evinde mesut değil

RADARHABER / ERZURUM
Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmasında BB Erzurumspor sahasında ağırladığı Fatih Karagümrük 2-2 berabere kaldı. Süper Lig'de düşmeme mücadelesi veren BB Erzurumspor, sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Rakibine karşı ikinci yarı daha atak oyun sergileyen mavi beyazlılar, eline geçirdiği fırsatları beceriksiz futbolcuları yüzünden değerlendiremeyerek sahadan 2 - 2 lik beraberlik ile ayrıldı. 
 
 
BECERİKSİZLİĞİN BU KADARINA DA PES DOĞRUSU
 
 
Kazım Karabekir stadında oynanan ve orta hakemliğini Ali Şansalan'ın yaptığı mücadeleye etkili başlayan taraf Fatih Karagümrük oldu. Kazım Karabekir stadında oynanan ve orta hakemliğini Ali Şansalan'ın yaptığı mücadeleye etkili başlayan taraf Fatih Karagümrük oldu. Mesut hoca artık herkesim bildiği 'önce durdur sonra vur' taktiğini bu maçtada uygulamaya çalıştı. Sonraki dakikalarda BB Erzurumspor oyuna ortak oldu. Mücadelenin ikinci yarısında çok sayıda pozisyona giren mavi beyazlı takım, son vuruşlarda başarısız olunca çok önemli iki puan kaybetti. 
 
 
ERZURUMSPOR EVİNDE PUANLAR DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR
 
 
Adam gibi forvet transferi yapmayan yönetim sayesinde, taraftarlar bu maçtada son vuruşlarfda başarısız olamayan oyuncuları izleyip saç-baş yolmak zorunda kaldı. Her ne kadarda Mesut hoca kaybedilen puanlar sonrası kayıplardan çok kaçan pozisyonlardan bahsedip futbolcularını göklere çıkarsa da, BB Erzurumspor son 3 haftada sadece 1 puan alarak küme düşme potasında kalmaya devam etti.  Mavi Bvyazlı takım, evinde bonkörce puanlar dağıtmaya bu haftada devam etti.  

Maçtan dakikalar 
 
11. dakikada gelişen Fatih Karagümrük atağında Borini ceza sahası dışından sert vurdu top farklı şekilde auta çıktı.
 
13. dakikada BB Erzurumspor’un sağ kanatta kazandığı serbest vuruşu kullanan Cenk Ahmet ceza sahasına ortaladı. Omolo kafayı vurdu ancak kaleci Viviano topa sahip oldu.
 
16. dakikada Omolo’nun pasına hareketlenen Gomes, Bertolacci’nin müdahalesi ile yerde kalınca hakem Ali Şansalan penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Atıf Chahechouhe topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. 1-0
 
24. dakikada konuk takımın sağ kanattan geliştirdiği atakta Ndao’nun ceza sahasına yaptığı ortaya kaleci Szumski çıkarak tehlikeyi büyümeden önledi.
 
30. dakikada Bertolacci’nin ceza sahasına doldurduğu topla sağ çaprazda buluşan Sobiech sert bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-1
 
40. dakikada Cenk Ahmet’in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Costa ceza sahası içerisinde kafayı vurdu ancak kaleci Viviano topa sahip oldu.
 
42. dakikada Rashani’nin kullandığı serbest vuruşta Costa'nın kafası vuruşu az farkla yandan auta çıktı.
 
53. dakikada sol kanattan yapılan ortada arka direkte Ndao'nun kafayla indirdiği topla buluşan Castro voleyle topu ağlara gönderdi. 1-2
 
63. dakikada sol kanattan çalımlarla son çizgiye inen Bergdich’in ceza sahasına yaptığı ortada kale sahasında Osman topu filelere yolladı. 2-2
 
77. dakikada Aatif Chahechouhe’nin pasıyla ceza sahasında topla buluşan Osman, meşin yuvarlağı Emrah'a aktardı. Bu oyuncunun aşırtma vuruşu kaleyi bulmadı.
 
80. dakikada Novikovas'ın ceza sahasına girer girmez vuruşunda top savunmadan seken top Osman'da kaldı. Bu oyuncu kaleciden sıyrılıp vuruşunu yaptı ancak meşin yuvarlak kaleyi bulmadı.
 
82. dakikada Boumal'ın ceza sahası dışından sert vuruşunda top yan direğe çarparak dışarı çıktı.
 
86. dakikada Jimmy Durmaz’ın pasıyla savunmanın arkasına sarkan Mevlüt’ün aşırtma vuruşu üstten auta çıktı.
 
87. dakikada Emrah’ın sol kanattan ceza sahasına ortasında Costa kafayı vurdu top yandan auta çıktı.
 
90+2. dakikada Osman’ın pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Novikovas'ın vuruşunu kaleci Viviano kontrol etti.

 
Stat: Kazım Karabekir
 
Hakemler: Ali Şansalan xx, Mehmet Metin xx, Mehmet Kısal xx
 
 
BB Erzurumspor: Szumski xx, Bergdich xx (Hasan dk. 74 x), Leo Schwechlen xx, Costa xx, Butko xx, Boumal xx, Omolo xx (Osman dk. 55 x), Rashani x (Novikovas dk. 55 x), Aatif Chahechouhe xx, Cenk Ahmet xx (Emrah dk. 55 x), Gomes x (El Kabir dk. 33 x)
 
 
Yedekler: Göktuğ, Teikeu, Buğra, Murat, Darri
 
 
Teknik Direktör: Mesut Bakkal
 
 
Fatih Karagümrük: Viviano xx, Balkovec xx, Campi xx, Roco xx, Hedenstad x (Koray dk. 84 ?), Biglia xx, Borini xx (Lens dk. 84 ?), Bertolacci xx, Castro xx (Jimmy Durmaz dk. 84 ?), Ndao xx (Salibur dk. 74 x), Sobiech xx (Mevlüt Erdinç dk. 76 x)
 
 
Yedekler: Aykut, Alparslan, Fatih, Emre Çolak, Ademi
 
 
Teknik Direktör: Şenol Can
 
 
Goller: Aatif Chahechouhe (dk. 17 pen.), Osman (dk. 63) (BB Erzurumspor), Sobiech (dk. 30), Castro (dk. 53) (Fatih Karagümrük)
 
 
Sarı kartlar: Cenk Ahmet, Omolo, Novikovas, Emrah (BB Erzurumspor) Hedenstad (Fatih Karagümrük)

 
ATILAY CANEL: “BURADAN PUAN ALMAYI DÜŞÜNEREK GELDIK VE 1 PUAN ALDIK”
 
 
Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Atılay Canel, 2-2 berabere sona eren BB Erzurumspor maçının ardından, "Buradan puan almayı düşünerek geldik ve 1 puan aldık” dedi. Atılay Canel, maçın ardından karşılaşmayı değerlendirdi. Canel, “Buraya geldiğimiz zaman puan veya puanlar alacağımızı düşünüyorduk. Nitekim de deplasmandan 1 puanı aldık. İlk yarı lüzumsuz bir şekilde penaltı pozisyonundan yedik. Ama çok çabuk toparlandık gayet güzel bir gol attık. İkinci yarının başında 52. dakikada gayet güzel bir gol daha attık ama 62. dakikada tartışmalı pozisyondan yediğimiz golle 2-2 bitti. Buradan puan almayı düşünerek geldik ve 1 puan aldık. Önümüzdeki haftaya bakacağız” şeklinde konuştu.
 
 
 
MESUT BAKKAL: "GALİBİYET İÇİN MÜCADELE EDEN İKİ TAKIMIN FUTBOLCULARINI KUTLUYORUM"

 

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise,  "Galibiyet için mücadele eden iki takımın futbolcularını kutluyorum" dedi. Bakkal, "Son saniyeye kadar galibiyet için mücadele eden hem Karagümrük hem de Erzurumsporlu futbolcuları kutluyorum. Çok güzel bir maç oldu. 55’inci dakikada 2-1 mağlup girdiğimiz bir maçı kazanmak çok iyi olurdu, muhteşem bir sonuç olurdu. Ama maalesef olmadı oyuna iyi başlayan taraf bizdik, yani ikili mücadeleleri kazandık, önde baskıyı iyi yaptık. Bu şekilde başlamayı hedeflemiştik. Ancak pozisyon zenginliği çok fazla yaşayamadık, penaltıdan golü bulduk. İyi savunmayı yaptığımız bir anda gölü yedik. Sonra ikinci devre beklemediğimiz bir gol, ikinci gol. Oyuncu değişiklikleri Oltan’ın sakat olması, Gomes’in sakatlanıp oyundan çıkması, çok hazır olmayan El Kebir’i oynattık. O da elinden geleni yaptı. Çok iyi bir santrfor ama daha henüz hazır değil, beklediğimiz seviyede değil. Novikovas, Osman, Emrah oyuna girdikten sonra 30 dakikalık bölüm muhteşem oynadık. Direkten dönen toplar var, kaçırdığımız var. Çok güzel bir goldük. İşler hep bizim istediğimiz gibi giden maçtı, tabii yenebilseydik. Osman bulduğu pozisyonu gole çevirseydi muhteşem olacaktı. Tabii Mevlüt’ün kaçırdığı pozisyon da var, rakibin de kaçırdığı pozisyon var. Şimdi iki puana üzüleceğiz mi, 1 puana sevineceğiz mi? Ama oyun olarak baktığımız zaman iyi giden bir oyunumuz var. 2 tane üst üste mağlubiyetten sonra 2-1 geriden gelip mağlubiyeti durdurmak önemliydi. Hem moral motivasyon açısından ve hem de önümüzdeki haftalarda daha iyi işler yapmak açısından. İyi bir mücadele, iyi bir oyun. Çok kaliteli bir kadroyla oynuyorsunuz. Karagümrük çok kaliteli kadro. Durdurduk, çok fazla sıkıntı yaşamadık. Şenol hoca da oyunu değiştirmek için hep forvet aldı, onu da kutluyorum. Önümüzde tam 13 tane maçımız var, 6’sı içeride 7’si dışarıda. Ben takımımdan memnunum. Özellikle geriye düştükten sonra verdikleri mücadele, istek arzu. Oyuna giren girmeyen çıkan oyuncular beni memnun ediyor. Özellikle mücadeleden memnunun. Uzun bir maraton 13 maça bakıyorum. Biz burada her maça talibiz. Bu takım da bunu yapacak güçte. Planladığımız oyun sistemi tuttu. Oyuncularımı kutluyorum iyi mücadeleden dolayı, yenseydik daha iyi olurdu” ifadelerini kullandı.  

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler