BB Erzurumspor Gaziantep'e bileniyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 30.12.2020 11:17:00
BB Erzurumspor, Gaziantepspor'un 13 maçlık yenilmezlik serisini bitirmek istiyor.
BB Erzurumspor Gaziantep'e bileniyor

Sinan AYDIN'ın haberi...
 
 
RADARHABER / ERZURUM  
Mesut Bakkal yönetiminde 11 hafta sonra galip gelen BB Erzurumspor, Gaziantep maçının hazırlıklarına başladı.  Süper Lig'in 15. haftasında Yeni Malatyaspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımları Yeni Malatya Stadyumu'nda karşılaşmıştı. 3-1 kazanan BB Erzurumspor, ligdeki 11 haftalık 3 puan hasretine de son vermiş oldu. 
 
 
MALATYA GALİBİYETİ ŞEHİRDE BAYRAM HAVASI YAŞATTI
 
 
Başta futbolcular ve teknik heyet olmak üzere yönetim ve taraftarlar arasında adeta bayram havası yaratan galibiyet, kara bulutların dağılmasına neden oldu. Mesut Bakkal ilk maçında ilk galibiyetini alırken, Dadaşlarında yüzünü güldürdü. Mavi Beyazlı takım, Kulübün Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'in kiraladığı özel uçakla maça gidip döndükten sonra, günü izinli geçirdi. Futbolcular, 1 günlük iznin ardından Cumartesi günü  evinde karşılaşacağı Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasının hazırlıklarına devam etti. 
 
 
 
 
MESUT HOCA BU MAÇTA DA AYNI MÜCADELEYİ İSTİYOR
 
 
Teknik Direktör Mesut bakal, kafasındaki oyun planını futbolcularına anlatarak, Malatyasor karşısında gösterdikleri mücadeleyi Gaziantepspor maçında da göstermelerini istedi. Oldukça moralli oldukları gözlenen  futbolcular, Gaziantepspor'u yenerek hem bu takımın 13 maçlık yenilmezlik sersine son vermek istiyor, hem de çıkışa geçerek puan sıralamasında üst sıralara tırmanmak istiyor.  Bu arada BB Erzurumspor Kulüp Doktoru Selçuk Gül tarafından sakat futbolcuların son durumu ile ilgili açıklama yapıldı. 
 
 
KALECİLERDEN İYİ HABER BEKLENİYOR

 

Açıklamada, şu bilgilere yer verildi: " Denizlispor maçında sakatlanan Sadiku'nun üst arka adelesinde grade 2A yırtığı olup, 3 hafta sahalardan uzak kalacaktır. Gençlerbirliği maçında sırt bölgesinde bağ hasarı olan Mina, takımdan ayrı düz koşulara başlayacak. Hafta içi antrenmanda dental hasarı olan Farnolle'nin, bu hafta takımla idmanlara başlaması planlandı. Omuz bölgesinde tendon hasarı düşünülen Kayacan'ın tedavi planına yapılan kontroller sonrası karar verilecek." Süper Ligin 16'ncı haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Gaziantep FK, 02 Ocak 2021 Cumartesi günü saat 13.30'da Kazım Karabekir stadyumunda karşı karşıya gelecek.  

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler