B.B. Erzurumspor topbaşı yaptı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 02.01.2019 11:36:00
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’un Antalya Belek’teki ilk kampı başladı.
B.B. Erzurumspor topbaşı yaptı

RADARHABER / ERZURUM  

 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’un Antalya Belek’teki ilk kampı başladı. Ligi 16 puanla 16. Sırada bitiren B.B Erzurumspor, ikinci devre ilk hazırlık kampına başladı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde günün ilk çalışmasını Gloria Serenity Otel’in sahasında yapan Mavi Beyazlı takımda, sözleşmesini tek taraflı fesheden Lennart Thy dışındaki tüm oyucular kampa katıldı. 

 

 

U21'DEN 3 İSİM KAMPA DAHİL EDİLDİ

 

Teknik Direktör Mehmet Özdilek yardımcıları Şenol Fidan, Veysel Cihan, Yusuf Köklü ve Dünya Can Çiçekverdi ve kaleci antrenörü Zafer Öğer nezaretinde Gloria Serenity Otel sahasında yapılan ilk çalışma kondisyon ve kültür fizik ağırlıklı geçti. Futbolcular daha sonra ise fıtness salonunda güç antrenmanına katıldı. B.B Erzurumspor Teknik Direktörü  Mehmet Özdilek,  Belek kampına kaleci Kerem Civelek dışında U21’de başarılı bir sezon geçiren Alperen Bektaş, Ahmet Hasan İmer ve Mahamadou Ba’yı da davet etti. Mavi Beyazlı takım, ikinci kamp programını ise Erzurum'da kendi tesislerinde yapacak. 

 

 

Dadaşta, Belek kampına İbrahim Sehic, Hakan Canbazoğlu, Kerem Civelek, Egemen Korkmaz, Lokman Gör, Tolga Ünlü, Hakan Arslan, Auremir Dos Santos, Leo Schwechlen, Mahamadou Ba, Jasmin Scuk, Moussa Kone, Taylan Antalyalı, İbrahim Akdağ, Özer Hurmacı, Erhan Çelenk, Emrah Başsan, Gilles Sunu, Sefa Akgün, Arsen Khubulov, Sphiwe Tshabalala, Ridge Munsy, Alperen Bektaş ve Ahmet Hasan İmer katıldı. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler