B.B Erzurumspor'a tebrik yağıyor!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 30.05.2018 13:00:00
Süper Lige yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor´a tebrik yağıyor.
B.B Erzurumspor'a tebrik yağıyor!

 

Murat ÖZDEMİR'in Haberi...


RADARHABER / ERZURUM 

 

Spor Toto 1´inci Ligde Play Off´a kalan ve play off maçlarından da Süper Lige yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor´a tebrik yağıyor.

 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un Süper Lige yükselmesi sadece Erzurum´da değil, bütün şehirlerde sevinçle karşılandı. Hemen her kulüpten Erzurumspor´a tebrik mesajı gelirken, Büyükşehir Belediye Erzurumspor´u ilk tebrik eden kulüpler Fenerbahçe ve Trabzonspor oldu.

 

DOĞAN´DAN TEŞEKKÜR

 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Mevlüt Doğan, Dadaşları tebrik eden kulüplere teşekkür mesajı yayımladı. Doğan mesajında, “Süper Lige Yükselme Başarısından dolayı kulübümüzü tebrik eden başta Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüpleri olmak üzere diğer futbol kulüplerine teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

 

FENERBAHÇE YÖNETİMİ ERZURUM´DAYDI

 

Fenerbahçe as Başkanı Şekip Mosturoğlu ve Fenerbahçe Kadıköy Şube Başkanı İlyas Bulcay, geçtiğimiz aylarda Erzurum´a bir ziyaret gerçekleştirerek, Fenerbahçelileri bir araya getirmek ve onlara bir takım sosyal imkanlar sunmak amacıyla hayata geçirilen Fenerbahçe Evlerini Erzurum´da da inşa etmek için girişimlerde bulunmuşlardı. Bu girişimler esnasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor kulübünü de ziyaret ederek, Süper lig yolunda başarı dileyen Fenerbahçe yöneticileri, “Düdüşların Süper Ligde temsil edilmelerinin Fenerbahnçe camiasını mutlu edeceğinin notunu düşmüştü

Fenerbahçe kulübünün Erzurum ilgisi ve Erzurumspor için yürekten yayımladığı tebrik mesajı dadaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı ve Kulüp Başkanı özellikle Fenerbahçe kulübünün ismini açarak teşekkürlerini iletti.

 

“TRABZONSPOR İLE FREKANSLARIMIZ AYNI”

 

Trabzonspor camiası da Erzurumspor´un Süper Lige yükselmesini yürekten tebrik eden kulüpler arasında yerini aldı. Play Off Final maçını Trabzon´da Televizyondan izleyen Trabzonspor taraftarının, Erzurumspor´un üstünlüğüyle noktalanan maçtan sonraki sevinç ve coşkusu muazzamdı. Trabzonspor camiası, Sevinç ve coşkularıyla adeta dadaşların yüreğine dokundu.

 

KARDEŞ KENT TRABZON

 

Erzurumspor taraftarı Trabzon´da yaşanan sevinç ve coşkuyu yorumladı. Trabzon için, kardeş kent tanımlamasında bulunan Dadaşlar, “Trabzonspor ile frekanslarımız hep aynıdır. Ezelden ebede kardeş kenttir Trabzon.” dediler. (GÜNEBAKIŞ)   

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler