B.B. Erzurumspor'da elde var sıfır

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 11.02.2018 17:35:00
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, puan kayıplarına Samsun deplesmanında da devam etti.
B.B. Erzurumspor'da elde var sıfır

RADARHABER / ERZURUM

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, puan kayıplarına Samsun deplesmanında da devam etti. Çok önemli bir deplasman maçına çıkan ve mutlak kazanması gereken bir hafta oaln Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında ev sahibi Samsunspor'a 1-0 mağlup oldu. Mavi Beyazlı takımda, üst üste puan kayıpları sonrası teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın pozisyonu sorgulanmaya başladı.

 

TEPKİLERİN ODAĞINDA MEHMET ALTIPARMAK VAR

 

Özellikle sosyal medyada tepkilerin hedefinde Mehmet Altıparmak var. Mehmet hoca oyunu okuyamamakla ve gerkeli hamleleri yapamamakla suçlanıyor. Taraftarların bir kısmı ise hocanın elindeki kadronun puan kaybettiği bir çok takımın elindeki kadrodan çok çok iyi olduğu görüşünde birleşerek hocanın başarısızlığına vurgu yapıyor. Üst üste puan kayıplarının olduğu her maç sonrası, ' İyi oynayan taraf bizdik, liderle oynadık ama sahada lider kimdi herkes gördü, biz oynadık rakip puan aldı' gibi günü kurtarıcı açıklamalar yapan Mehmet Altıparmak'ın bu maç sonrası nasıl bir değerlendirme yapacağı merak konusu oldu.  

 

 

...VE HOCADAN BEKLENEN AÇIKLAMA: BERABERLİĞE ÜZÜLECEĞİMİZ MAÇI KAYBETTİK

 

 

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'tan beklenen günü kurtarıcı açıklama geldi. Haberimiz yayına verildikten sonra gelen açıklamayı ek yaparak sunuyoruz.

 

İşte o açıklama:

 

“Maçın yüzde 90´lık bir bölümünü tek kale oynadık. Tamamen üstünlüğümüzde geçen, yüzde yüz gol pozisyonlarına giren, gol pozisyonları kaçıran, ofsayttan golü verilmeyen, sahada yapılması gereken her şeyi yapan bizdik. Özellikle 2. yarı tek kale oynadık. 5 tane yüzde 100´lük gol kaçırdık. Rakibimiz inanılmaz bir taraftar desteğiyle takımına zorla gol attırdı. Biz golü yedikten sonra aynı oyunumuza devam ettik. Beraberliğe üzüleceğimiz bir maçı kaybettik. Çok hakkettiğimiz, maçı kaybettik. Son zamanlardaki maçlarda çok iyi oynamamıza rağmen gol galip gelemiyoruz. Önümüzdeki maça bakacağız.” 

 

Stat: Yeni Samsun 19 Mayıs

Hakemler: Süleyman Abay x, Emrah Ünal xx, Murat Şener xx
Samsunspor: Furkan xxx, Ahmet Solakel xx, Ercan xx, Erkam xx, Ahmet Cebe xx, Chibuike x (Oğuz dk. 54 x), Çağrı xx, Samaras xx, Enes xx (Gökay dk. 64 x), Göksu xx, Ayite x (Samed dk. 78 x)

Yedekler: Sifakis, Muhammet, Angan, Burhan, Berat, Ufuk

Teknik Direktör: Engin İpekoğlu

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Hakan Canbazoğlu x, Acka xx, Trtvac x, Abdülkadir x (Gökhan dk. 46 x), Burhan xx, Bakamenga x (Nobre dk. 46 x), Hakan Arslan x (Selim dk. 77 x), Taylan xx, Lokman x, Scuk xx, Erhan xx

Yedekler: Ahmet, Tolga, Metin, Erman, Muammer, Osman, Alperen

Teknik Direktör: Mehmet Altıparmak

Goller: (dk. 34) Göksu Türkdoğan (Samsunspor)

Sarı kartlar: Ahmet Cebe, Chibuike, Oğuz, Gökay (Samsunspor), Lokman Gör, Nobre (B. B. Erzurumspor)   

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler