BB Erzurumspor'da Galibiyet Hırsı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 27.01.2016 10:19:00

RADARHABER / ERZURUM

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta 23’ncü hafta kendi evinde konuk edeceği Tekirdağspor maçı hazırlıklarını sürdüren mavi-beyazlı ekip, çalışmalarını halı sahada sürdürüyor. 

ÇALIŞMALAR HALI SAHADA
Dondurucu soğukların etkili olduğu Erzurum’da BB Erzurumspor, Pazar günü konuk edecek Tekirdağspor maçı hazırlıklarını Halı sahada sürdürüyor. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Yardımcı Antrenörler Bülent Üstüner, Sinan Demircioğlu, Zafer Demiray ve kaleci antrenörü Emin Sarı'nın yönetiminde günde çift kale antrenman yaparak hazırlanan mavi-beyazlı takımın çift kale ve şut çalışmasında futbolcuların azimli ve performanslı oldukları dikkat çekti.

‘BİZİM İÇİN HER MAÇ ÇOK ÖNEMLİ’
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, her maçı kazanma arzusu içinde olduklarını ve her maçın kritik olduğuna vurgu yaptı. Teknik Direktör Yıldırım,”Havaların soğuması ile aldığımız karar üzerine futbolcularımız daha sağlıklı antrenman yapmalarını sağlamak için Tekirdağspor maçı hazırlıklarını halı sahada yaparak hazırlanıyoruz. Tek düşüncemiz taraftarlarımızın desteği ile üç puanlı maçtan galibiyetle ayrılmak. Centilmence iyi oynayarak üç puanının bizim olması parolasıyla sahaya çıkacağız. Büyük bir camiayı, taraftarımızı arkamızda hissediyoruz. İnanıyorum ki her antrenmanda başarılarını ortaya koyan futbolcularım Tekirdağspor maçında başarılarını sahaya yansıtacaklar.” diye konuştu. 

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler