BB Erzurumspor'da Hedef İyi Futbolla 3 Puan

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 15.01.2016 16:00:00
Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, ’İyi oyunla, üç puan bizim olsun’ dedi.
BB Erzurumspor'da Hedef İyi Futbolla 3 Puan

RADARHABER / ERZURUM

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Pazar günü kendi evinde Kozan Belediyspor ile oynayacakları karşılaşmaya karlı zeminde hazırlanan BB Erzurumspor’da hırslı idman göz doldurdu. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, ’İyi oyunla, üç puan bizim olsun’ dedi. 

‘TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET’

Kulüp Tesisleri’nin kardan temizlenmesinin ardından bugün Kozan Belediyespor maçı hazırlıklarını yüksek moralle sürdüren BB Erzurumspor’da tek hedefin galibiyet olduğuna vurgu yapan Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, şunları kaydetti: "Hafta sonu oynayacağımız Kozan Belediyespor maçında iyi bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum. Çünkü birlikte oynayan başarı elde etmiş iyi bir kadromuz var. İnşallah iyi oyunla üç puan bizim olsun diyorum. Takımımız birlik beraberlik içerisinde hazırlıklarımız iyi gidiyor, sakatlık sıkıntımız da yok. Bizim daha oturmuş bir kadromuz var. Bizim avantajlarımız var onları kullanmamız lazım. Ama her zamankinden daha fazla kenetlenmemiz lazım. Herkesin Erzurumspor’umuzun yanında olması gerekiyor. Pazar günü oynayacağımız maçta taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz’

TARAFTARLARDAN BAKLAVA İKRAMI

Bu arada BB Erzurumsporlu teknik heyet ve futbolculara, bir grup taraftar baklava ikramında bulundu. Vaniefendi Mahallesi'nde kuaför işletmeciliği yapan ve daha önce BB Erzurumspor'a destek anlamında caddeleri Mavi Beyaz bayraklarla donatan fanatik BB Erzurumspor taraftarı Sadullah Kellecigil ve beraberindeki bir grup esnaf, BB Erzurumsporlu teknik heyet ve futbolculara Kozan Belediyespor maçı öncesi baklama ikram ederek başarı dileklerini ilettiler.

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler