BB Erzurumspor'da İki Sıcak Gelişme

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 10.12.2015 09:26:00

RADARHABER / ERZURUM
Spor Toto 3 . Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor’da 26 Aralık’ta olağanüstü genel kurul kararı alınırken, bir taraftan da transfer çalışmalarına hız verildi. 
BB Erzurumspor Başkanı Av. Ali Demirhan, Beşiktaş’ın U-21 takımının başarılı milli takım orta saha oyuncusu Alpcan Arıcı ile görüştüklerini ve görüşmelerin olumlu geçtiğini açıkladı.
BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, 26 Aralık 2015 günü yapılacak kongrede BB Erzurumspor’un şampiyonluk yolunda kenetlenerek daha özverili bir ekip oluşturmayı arzu ettiklerini açıkladı. Demirhan, ’Bize şampiyonluk yolunda emeği geçen ve yollarımızı ayıracak arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aldığımız kongre kararı ile BB Erzurumspor’umuzun daha güçlü bir kadro ile yoluna devam etmesini sağlayacağız. Dadaşlara şunu söylemek istiyorum, bu emanet bu şampiyonluk sözü bizim boynumuzun borcudur. Bu mücadelenin layıkıyla yürütülebilmesi için arkasında tüm camianın güveni olduğu kadar güçlü yönetim kadrosu ile yürütülmesini ve öncelikle ‘Dadaşlık Ruhu’ derken ekip ruhunun da önemli olduğuna inanıyorum. Bu nedenle aldığımız revizyon kararı kulübümüze hayırlı, uğurlu olsun’ dedi.
 
 
BEŞİKTAŞLI MİLLİ OYUNCU ALPCAN ARICI TAKVİYESİ
BB Erzurumspor’a Beşiktaş’ın U-21 takımında milli forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Alpcan Arıcı’nın kulübü ile olumlu görüşmelere varıldığını da belirten Başkan Demirhan, ’Öncelikli hedefimiz hem Erzurumspor’un ruhunu taşıyacak hem de şampiyonluk yolunda inanmış futbolcularla anlaşma prensibimiz olacak. Ne olursa olsun buna inanmayan futbolcularla yolumuzu ayıracağız. Önemsediğimiz transferlerden Erzurumspor’a büyük başarı sağlayacak Beşiktaş Kulübü’nün U-21 takımının başarılı genç milli orta saha oyuncumuz Alpcan’ı davet ettik. Hem kulübü ile hem de kendisi ile görüşmelerimiz olumlu geçti. İnşallah bu önemli transferle takıma büyük desteği olacak. Aynı zamanda Almanya’nın başarılı kulüplerinde oynayan 12 futbolcu kardeşimizi de Türkiye’ye davet ettik. Teknik Direktörümüzün vereceği karar doğrultusunda yapılacak transferlerle ligin ikinci yarısında şampiyonluk zaferine inanmış güçlü kadro ile başlayacağız.’ diye konuştu.
Etiketler : Erzurum, spor, transfer, kongre,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler