BB Erzurumspor'da işler iyi gitmiyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 19.10.2019 23:34:00
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Menemenspor ile golsüz berabere kaldı.
BB Erzurumspor'da işler iyi gitmiyor

RADARHABER / ERZURUM

TFF 1. Lig’in 8. hafta maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk eden Menemenspor, rakibiyle golsüz berabere kaldı. BB Erzurumspor, oynadığı kötü ve ruhsuz futbolla taraftarların tepkisini çekti. A'dan Z'ye tüm ihtiyaçları karşılanan ve alacakları bulunmayan mavi beyazlı futbolcuların ouynadıkları kötü futbolun nedenleri araştırılmaya başlandı. Bazı futbolculara cezai yaptırımların uygulanması gündeme geldi. Ligin en kötü takımlarınan biri olan Menemenspor'a evinde ilk puanını aldıran Erzurumspor, maç boyunca 1 korner atışı kazandı. Rakip takım ise 11 köşe vuruşu kullandı. Teknik direktör Erkan Szöeri'nin de oyuncu değişiklikleri ile tepki çektiği maçta, taraftarlar Erkan hocaya takımı korkak oynattığı gerekçesiyle tepki gösterdi. 


Maçtan Dakikalar: 

 

8. dakikada soldan Alberk Koç’un ortaladığı topa Ali Özgün’den önce Erzurumspor kalecisi Sehic son anda müdahale etti.
24. dakikada Emrah Başsan’ın ceza sahası sağ çaprazından çektiği şutta meşin yuvarlak auta gitti.
55. dakikada Tayfun Aydoğan rakip ceza sahasına girdi ancak kaleye gönderdiği şutunu defans engelledi.
84. dakikada Menemenspor ceza sahasında oluşan karambolde Batuhan Artarslan topu önünde buldu ancak, uygun durumda pozisyondan yararlanamadı.

 

Stat: Menemen İlçe


Hakemler: Murat Erdoğan xx, Seyfettin Ünal xx, Ali Can Alp xx

Menemenspor: Gentian Selmani xx, Alberk Koç xx, Canberk Aydın x (Jasmin Trtovac dk. 20 xx), Ercan Coşkun xx, Taşkın Çalış xx, Mustafa Çeçenoğlu xx, Mehmet Boztepe xx (Hüseyin Çolak dk. 84 ?), Murat Erdemir x (Muhammed Ali Doğan dk. 74 x), Ali Keten xx, Tayfun Aydoğan xx, Ali Özgün xx
Yedekler: Amir Güren, Furkan Bayır, Ibrahim Sangare, Galip Güzel, Sikiru Olatunbosun

Teknik Direktör: Dilaver Mutlu

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Ibrahim Sehic xx, Aykut Demir xx, Hasan Hatipoğlu xx, Mücahit Albayrak xx, Batuhan Artarslan xx, İbrahim Akdağ xx, Emrah Başsan xx (Gilles Sunu dk. 85 ?), Jugurtha Hamroun x (Hasan Ayaroğlu dk. 63 xx), Jasmin Scuk xx, Osman Çelik x (Oltan Karakullukçu dk. 72 x), Mickael Pote xx
Yedekler: Kayacan Erdoğan, Abdulcebrail Akbulut, Merthan Açıl, Gabriel Obertan, Sefa Akgün, Emre Gültekin

Teknik Direktör: Erkan Sözeri

Sarı kartlar: Aykut Demir, Osman Çelik, Hasan Hatipoğlu (Büyükşehir Belediye Erzurumspor), Mehmet Boztepe (Menemenspor)

 

DİLAVER MUTLU: GALİP GELEMEDİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜZ

Maçın ardından konuşan Menemenspor Teknik Direktörü Dilaver Mutlu kendi evlerinde galip gelemedikleri için üzgün olduklarını açıklarken, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri pozisyon anlamında sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Dilaver Mutlu, sahalarında galip gelemedikleri için üzgün olduklarını söyleyerek, “Bu hafta Erzurumspor favori gösteriliyordu ama berabere kaldığımız için üzgünüz. Farklı bir oyun sistemi yerleştirmeye çalışıyoruz takıma. Ona rağmen çocuklar ellerinden geleni yaptılar. Önümüzde İzmir derbisi var. Bu dakikadan sonra o maça konsantre olacağız. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Ligin sonunda hedeflediğimiz yere gelmek istiyoruz” diye konuştu.

ERKAN SÖZERİ: DIŞ SAHADA İLK PUANIMIZI ALDIK

 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise kazanmak için geldikleri maçtan istedikleri 3 puanı alamadıklarını söyledi. Rakiplerinin iç sahada ilk puanını aldığını hatırlatan Sözeri, “Biz de dış sahada ilk puanımızı aldık. Çok sevinemesek de 1 puanı hanemize yazdırdık. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilsek sonuç farklı olabilirdi. İkinci yarı istediğimiz pozisyonları yakalayamadık. Pozisyon anlamında sıkıntılarımız var” dedi. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler