BB Erzurumspor'da kötü gidişat sürüyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 09.12.2020 23:48:00
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Atakaş Hatayspor'dan da fark yedi.
BB Erzurumspor'da kötü gidişat sürüyor

RADARHABER / ERZURUM
Süper Lig 5. hafta erteleme maçında Atakaş Hatayspor, sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısını 1-0 üstünlükle kapatan Hatayspor, mücadeleden 3-0 galip ayrıldı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor, mağlubiyetler zincirine bir halka daha eklemiş oldu. 
 
 
HÜSEYİN ÜNEŞ'İN İSTİFASI İSTENİYOR
 
 
Karşılaşma öncesi umutların fazla olduğu mavi beyazlı takımda, ruhsuz futbol devam etti ve  hüsran yine kaçınılmaz oldu. Bu arada paraya kıymadığı için kalitesiz isimlerden kadro kumakla eleştirilen ve mağlubiyetlerin tek sorumlusu olan BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş'in taraftarın istifa çağrılarına rağmen hala göreviin başında olduğu öğrenildi. Süper Ligde tam 7 maçtır kazanamayan ve Hatay'a kötü günleri üzerinden atmak için giden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da, ne yeni teknik direktör Hüseyin Cimşir, ne de takım ile beraber Hatay'a giderek moral aşılayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ilaç olamadı. 
 
 
 
AVERAJ TAKIMI OLDUK! TEPKİLER ÇIĞ GİBİ...
 
 
Taraftarın büyük tepki gösterdiği BB Erzurumsporlu futbolcular,
ruhsuz futboları ile koca şehrin takımını averaj takımı haline getirdiler. Değişik bir oyun sistemi deneyen Teknik Direktör Hüseyin Cimşir'in, 3-0'dan sonra yaptığı oyuncu değişiklikleri de skoru değiştirmeye yetmedi. Savunmanın yine evlere şenlik olması, orta alanın etkisizliği ve yine her zamanki gibi Ricardo Gomez'in hücum hattında yalnızları oynaması mağlubiyetin kaçınılmaz sebebi oldu. 
 
 
OSMAN ÇELİK HAYATINDA İLK KEZ GOL ATTI, ONU DA KENDİ KALESİNE ATTI
 
 
Müsabakada ev sahibi takımdan Diouf 41. dakikada ilk golü atarken, 47. dakikada sahada ne oynadığı belli olmayan  Osman Çelik'in kendi kalesine attığı gol ile Hatayspor farkı 2'ye çıkardı. ve maçın  58. dakikasında  David tüm umutları yıkan golü kaydederek takımının 3. golünü kaydetti ve erteleme karşılaşmasında Hatayspor 3 - 0 lık net sonuç ile hanesine 3 puanı yazdırmayı bildi. 
 
 
 
 
Maçtan dakikalar 
 
 
41. dakikada Rayane Aabid’in ceza sahası dışından şutunda kaleciden seken topu Diouf tamamlayarak ağlara gönderdi. 1-0
 
47. dakikada Akintola’nın ceza sahasına pasında Osman Çelik ters bir vuruş yaparak topu kendi kalesine gönderdi. 2-0
 
57. dakikada ceza sahasına giren Akintola sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 3-0

Stat: Antakya Atatürk
 
Hakemler: Sarper Barış Saka xx, Serkan Ok xx, Murat Ergin Gözütok xx
 
Hatayspor: Munir Mohamedi xx, Burak Can xx, Isaac Sackey xx, Aabid Rayene xx, Selim Ilgaz xx (Aaron Boupendza dk. 62 xx), Pablo Santos xx, David Akintole xx (Helder Barbosa dk 71 xx), Adama Traore x (Ruben Riberiro dk. 71 xx), Yusuf Abdioğlu xx, Strahil Popov xx, Mame Diouf xx (Mirkan Aydın dk. 83 ?)
 
Yedekler: Akın Alkan, Yavuz Buğra Boyar, Jean Claude Billong, Abdurrahman Canlı, Arda Çınkır, Selim Arslan, Idır Quali
 
 
Teknik Direktör: Ömer Erdoğan
 
 
Erzurumspor: Fabien Farnolle, Gabriel Obertan xx, Hasan Hatipoğlu xx, Kaan Kanak xx (Mücahit Albayrak dk. 89 ?), Rashad Muhammed xx (Ömer Şişmanoğlu dk. 66 x), Arsydas Novıkovas xx (İbrahim Sıssoko dk. 75 xx), İbrahim Akdağ xx, Arturo Mina Meza xx, Osman Çelik xx, Rıcardo Pıres Gomes xx (Oltan Karakullukçu dk. 75 x), Cenk Ahmet Alkılıç xx,
 
 
Yedekler: Kayacan Erdoğan, Batuhan Ünsal, Petrus Boumal Mayege, Emrah Başsan, Leo Schwechlen, Gökhan Kardeş,
 
 
Teknik Direktör: Hüseyin Çimşir
 
Goller: Mame Diouf (dk. 41), Osman Çelik (dk. 47 k.k), Akintola (dk. 57) (Hatayspor)
 
Sarı Kartlar: Adama Traore, David Akintole, Munir Mohamedi (Hatayspor), Cenk Ahmet Alkılıç, Ömer Şişmanoğlu, Kaan Kanak (BB Erzurumspor)
 
 
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler