BB Erzurumspor'da Osman Özköylü dönemi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 17.09.2019 14:19:00
BB Erzurumspor'da Muzaffer Bilazer'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna...
BB Erzurumspor'da Osman Özköylü dönemi

RADARHABER / ERZURUM 

 

BB Erzurumspor'da Muzaffer Bilazer'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Osman Özköylü getirildi. Kulüp, sosyal medya hesabından Özköylü ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. taraftarlar ikiye bölündü, kulüp bir açıklama yaparak 'Osman Özköylü'ye inancımız tam' açıklaması yaptı. Muzaffer Bilazer'in istifasınn ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren BB Erzurumspor'da çok sayıda teknik adamın ismi gündeme gelmişti. 3 gündür bir çok teknik direktörle masaya oturan yönetim son olarak Osman Özköylü'de karar kıldı.Yönetimin bu kararında Osman Özköylü'nün hem şehri hem de takımı tanımasının büyük etkisi olduğu öğrenildi. Özköylü 2017 yılında TFF 1. Lig'e yükselen Erzurumspor'u çalıştırmıştı. Başkan Üneş, önceki gün yaptığı açıklamada, 'acele etmeyeceğiz, yanlış yapmayacağız' demişti. 2 gün içinde Osman Özköylü isminde karar kılan Üneş ve yönetimi, taraftarı ikiye böldü. Büyül çoğunluk, Osman Özköylü'yü istemediğini sosyal medya hesapları ve Erzurumspor guruplarından deklare etti. Erzurumsporlular Taraftar Grubu Lideri Kürşat Çetin ise sosyal medya hesabından, '' Eğer ki Osman Hocayla Anlaşılırsa Adana Maçında 90 Dakika Yönetim İstifa Diye Bagirilicaktir'' şeklinde açıklama yaptı. 

 

 

 

 

KULÜP AÇIKLADI: HOCAMIZA İNANCIMIZ TAM 

 

BB Erzurumspor Kulübü, teknik direktörlük için Osman Özköylü ile anlaşılması sonrası özellikle sosyal medyada gösterilen büyük tepki sonrası bir açıklama yaptı. Erzurumspor Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, ‘‘ Hocamıza olan inancımız tam. Hocamız başarı sözü vermiştir’’ denildi. Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü, teknik direktör Osman Özköylü ve futbolculara olan inanç ve güvenin tam olduğunu bildirdi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, yönetim kurulu toplantısına katılan teknik direktör Özköylü'nün, bireysel hatalar nedeniyle istenmeyen sonuçlar alındığını, oyuncuların kendi saha ve seyircisi önünde taraftarlarıyla bütünleşememesinin de başarısızlığın nedenlerinden biri olduğunu aktardığı belirtildi.

 

İŞTE O AÇIKLAMA

 

Özköylü'nün, gelecek haftalarla ilgili gereken tedbirlerin alınacağını ve herkesin iyi niyetle bunun için daha çok çalıştığını ifade ettiği aktarılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Hocamız başarı sözü vermiştir. Kulüp yönetimi olarak, gerek transfer çalışmalarındaki özeni gerek özverili çalışmaları ve gerekse de başarı için futbolcularla kurduğu diyaloğa inandığımız teknik direktörümüz Osman Özköylü hocamıza, yardımcı antrenörlerimize ve futbolcularımıza olan inancımız ve güvenimiz tamdır. Her zaman bizi destekleyen ve takımına sahip çıkan taraftarlarımızı, hiçbir provokasyona ve baskıya meydan vermeden, sabırla takımlarına destek olmaya ve sağduyulu hareket etmeye davet ediyoruz. Puan kayıpları yaşadık ama sezon uzun bir maraton. Ligin 7'nci haftasındayız. Bu süreç içerisinde bazı yol kazaları yaşanabilir. Elbette eleştiri haktır ve bizim adımıza yol göstericidir. Ancak, sosyal medyadan hakarete varan sözlerin sarf edilmesi, mavi-beyaz sevdalı taraftarlarımıza yakışan bir hareket değildir." Kadrodaki tüm isimlerin, formayı giymeyi hak etmiş başarılı futbolcular olduğu vurgulanan açıklamada, tüm takımlarda olduğu gibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'daki oyuncularda da form düşüklüğü yaşanabileceğine işaret edildi.

 

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler