B.B Erzurumspor'da tatil başladı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 25.12.2018 16:35:00
B.B Erzurumspor'da, futbolcular devre arası tatili için kentten ayrıldı.
B.B Erzurumspor'da tatil başladı

 

Sinan AYDIN'ın haberi...


RADARHABER / ERZURUM 

 

Süper Ligin ilk devresini 16 puanla kapatan B.B Erzurumspor´da, futbolcular devre arası tatili için kentten ayrıldı. 1 Ocak´ta Antalya Belek´te topbaşı yapacak olan Mavi beyazlı kulüpte, transfer çalışmaları da sürüyor.

 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da, devre arası nedeniyle futbolcular 1 haftalık izne ayrılıp şehri terk etti. Kayserispor´la kendi evinde 1-1 berabere kalarak ilk yarıyı 16 puanla kapatan B.B Erzurumspor´da, futbolcular 1 Ocak´ta topbaşı yapacak.

 

İLK KAMP ANTALYA´DA

 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Basın Sözcüsü Metin Barlak, gazeteniz GÜNEBAKIŞ´a yaptığı özel açıklamada, ‘‘ Teknik heyet ve futbolcular devre arası nedeniyle izne çıktı. 1 hafta tatil yapacak olan futbolcularımız ve teknik heyet, 1 Ocak tarihinde Antalya´da bir araya gelerek topbaşı yapacak. B.B Erzurumspor kafilesi, Antalya Belek´teki kampın ardından Erzurum´a dönerek ikinci yarı hazırlıklarına Erzurum´da devam edecek´´ dedi.

 

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 

İkinci yarıya daha güçlü bir kadro ile gireceklerini ifade eden Basın Sözcüsü Metin Barlak, ‘‘ Taraftarlarımıza ikinci yarı daha iyi bir Erzurumspor izlettirmek için transfer çalışmalarımız sürüyor.  Kimsenin endişesi olmasın. Bu takım ligde kalacak ve sezonu daha üst sıralarda tamamlayacaktır. Teknik Direktörümüz Mehmet Özdilek´in sunduğu rapor doğrultusunda öncelik forvet olmak üzere takıma en az 4 takviye yapmayı planlıyoruz. Tek amacımız Erzurumspor´a faydalı oyuncular almak. Transfer çalışmaları kapsamında takımdan gönderilecek futbolcularımız da olacak´´ diye konuştu. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler