B.B Erzurumspor'da yeni Başkanı Hüseyin Üneş

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 05.01.2019 21:00:00
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un olağan genel kurulu sonucunda...
B.B Erzurumspor'da yeni Başkanı Hüseyin Üneş

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un olağan genel kurulu sonucunda, kulüp başkanlığa genç işadamı Hüseyin Üneş seçildi. İbrahim Erkal Kültür Merkezi'nde yapılan ve Hüseyin Üneş'in tek aday olarak girdiği seçimlerde, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı ve ekip arkadaşlarının liste dışında kalması dikkat çekti.  

 

EMEKLİYE AYRILAN ÜNSAL KIRAÇ'TA YENİ YÖNETİMDE

 

Büyükşehir Belediyesi'nden kısa bir süre önce emekliye ayrılan Ünsal Kıraç listede yer bulurken, Spor A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Dal da yönetime giren isimler arasında oldu. Zafer Aynalı'ya Denetim Kurulu'nda yer verildi. Daha önce 35 kişiden oluşan yönetim kurulu, bu kez 17 ile sınırlı tutulurken, bir önceki yönetimde yeralan işadamları Ömer Düzgün, Yavuz Güney ve Hayrettin Aydın da yola devam eden isimler arasında yer aldı. 

 

 

 

 

YENİ BAŞKAN: ERZURUMSPOR'U HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ

 

B.B. Erzurumspor’un 390 delegesi sandık başına giderek Hüseyin Üneş ve yönetimini seçti. B.B. Erzurumspor’un Yeni Başkanı Hüseyin Üneş, Erzurumspor’u hakkettiği yere taşıyacaklarını ifade ederek, “Gerek camiamıza, gerek yeni yönetimimize bugün ki genel kurulun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu büyük camiaya Allah inşallah bizleri mahcup ettirmez. Takımımızı hakkettiği yere el birliği ile bir an evvel bu mutlulukta, bu şenlikte hakkettiği yere taşımaya çalışacağız” dedi. B.B. Erzurumspor Eski Başkanı Mevlüt Doğan ise, “Hüseyin başkanıma ve yönetimine başarılar diliyorum. Ben inanıyorum ki B.B. Erzurumspor’umuzu daha yukarıya taşıyacak. Erzurumspor’u Süper Lig’de kalıcı bir takım haline getirecektir. Biz eski yönetim olarak hukukumuz olan bütün herkesten helallik istiyoruz biz herkese hakkımızı helal ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

YENİ YÖNETİMDE METİN BARLAK ŞOKU 

 

Bu arada yeni yönetimde Metin Barlak isminin olmaması özellikle basın camiasında üzüntüyle karşılandı. Basın sözcülüğü görevini yürüten ve aynı zamanda kendisi de basın mensubu olduğu için Gazetecilerin dilinden anlayan bir isim olan Metin Barlak, mesai merfumu gözetmeksizin kulübün menfaatleri için çalışan bir isim olarak takdir topluyordu. Çoğunluğu İstanbul'dan olan yeni yönetimde Metin Barlak'a yeniden görev verilmemesi şok etkisi yarattı. 

 


 

İşte B.B. Erzurumspor'un yeni yönetim kurulu:

 

Başkan: Hüseyin Üneş 

 

Asıl Üyeler: Ünsal Kıraç, Celil Polat, Lütfi Şahsuvaroğlu, Ahmet Kaya, Özcan Uluğ, Fuat Demir, Avni Akdemir, Hayrettin Aydın, Hulki Aşır, Murat Avcı, Taha Emre Balta, Ömer Düzgün, Mustafa Akbulut, Suat Aydın, Yavuz Güney, Ahmet Dal. 


Yedek Üyeler: Muzaffer Şahin, Cemil Amil, Mustafa Sarımermer, Ali Cindilli, Muhyettin Güngen, Paşa Tarhan, Mustafa Koç, Mehmet Mutlu, Ramazan Gezer. 

 

 

KONGREDEN NOTLAR

 

* Genel Kurul'da Mavi Beyazlı kulubün toplam borcunun 26 Milyon 553 Bin 150 TL olduğu açıklandı...

 
* Kulübün 2018 yılı mali bilançosuna göre; Toplam kulüp geliri 64.442.237₺,(64 milyon 442 237 TL) toplam kulüp giderleri ise 70.790.416₺ (70 milyon 790 bin 416 TL) olarak açıklandı. 
 
Kulübün toplam transfer bütçesi, 55.000.000₺ olarak açıklandı.
 
 
* Denetim Kurulu Yedek Üye olarak listede bulunan Yusuf Koç, bilgisi dışında listeye yazıldığını belirterek, kongre salonunda istifasını Divan Başkanlığı'na sundu. 

 

* Divan Başkanlığı'na seçilen Eyüp Tavlaşoğlu, B.B Erzurumspor'un 3. ligden süper lige kadar yaptığı tüm genel kurullarda (biri hariç) Divan Başkanlığı yapam isim olarak taihe geçti. 

 

* Divan Başkanı Eyüp Tavlaşoğlu, B.B Erzurumspor'a yazılan 'Efsane geri dönüyor' şarksıının söz yazarını anons edip taraftara alkışlattı. 

 

* Delegelerden bir isim söz alarak kürsüye çıktı. Yaptığı konuşmada, Başkan seçilen Hüseyin Üneş'in 300 bin TL bağış yapacağını hatırlattı. Hem Başkanın hemdeki yönetimdeki yeni isimlerin yapacakları bağışların makbuzlarını kamuoyu ile paylaşmalarını istedi. 

 

* Yeni yönetimde birçok Erzurumlu ismin yerine İstanbul'dan isimlerin görev aldığı dikkatlerden kaçmadı. Bu duruma bazı taraftarlar tepki gösterip, 'B.B Erzurumspor İstanbullulaşıyor' yorumunu yaptı. 

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler