BB Erzurumspor'da Yıldırım Dönemi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 18.12.2015 16:20:00

RADARHABER / ERZURUM
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor’da, Besim Durmuş ile yolların ayrılmasının ardından Teknik Direktörlük görevine Ahmet Yıldırım getirildi. Türkiye'nin iki büyük takımı Galatasaray ve Beşiktaş'ta uzun yıllar top oynayan deneyimli isim Ahmet Yıldırım, Ali Demirhan'ın teklifine yok dşyemedi. Yıldırım, bugün Erzurumspor tesislerinde BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan’ın da katıldığı törende 2.5 yıllık mukaveleye imza attı.  
 
DEMİRHAN: YÜREĞİNİ ORTAYA KOYAN BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ 
BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, Teknik Direktör Ahmet Yıldırım'ın kişiliğine ve kariyerine güvendiğini belirterek, “Bugün itibariyle Teknik Direktör olarak Ahmet Yıldırım hocamızla anlaşma sağlamış bulunuyoruz. İlk yarının son maçından hemen sonra Teknik Direktörümüzle yolların ayrılmasına karar verdik. Bu süreçte Feyyaz Uçar ve Alpay hocamla ön görüşmelerimiz oldu. Sonuçta Ahmet Yıldırım hocamda karar kıldık. Hedefimiz şampiyonluktur. Bunu başarmak için bütün alternatifleri değerlendirmek durumundaydık” dedi. BB Erzurumspor Teknik Direktörlüğünü getirilen Ahmet Yıldırım ise şampiyonluğu göğüslemek istediklerini belirterek, “Yüreğini ortaya koyan bir takım oluşturacağız. Takımla, taraftarlarımızla, yöneticilerimizle, basınla, kısaca bu şehrin takımına gönül veren herkesle el ve gönül birliği ile hareket ederek amacımıza ulaşacağız. Buraya başarılı olmak ve şampiyonluklar kazanmak için geldik, buna da başaracağımıza inanıyoruz.” dedi. 
 
''KAPTANI OLDUĞUM GEMİDE DEĞİŞİMİ ZARURİ GÖRDÜM''
Besim Durmuş'un görevine başarısız sonuçlar sonrası son veren Başkan Ali Demirhan, dedikodulara da son noktayı koyarak otoritseini birkez daha gösterdi. Başkan Demirhan, '' Kaptanı olduğum gemide değişimi zaruri gördüm. Lig arasında takıma transfer takviyesi yapacağız. Hedefe ulaşmak için her türlü alternatifi ortaya koyacağız' dedi. Demirhan ayrıca 26 Aralık’ta genel kurul kararı aldıklarını hatırlatarak, Teknik heyette yapılan değişikliğin ardından genel kurulda da yönetim olarak revizyona gideceklerini belirtti. Ahmet ıldırım ismi,taraftarlar arasında da büyük heyecan yarattı. Galatasaray ve Beşiktaş'ta uzun yıllar başarılı bir şekilde top koşturan Ahmet Yıldırım, Galatasaray'da ikenm UEFA kupasını kaldırmış, Beşiktaş'ta ise lig şampiyonluğu kupası kaldırmış bir isim. Ahmet Yıldırım'ın BB Erzurumspor'a gelmesinde, Ali Demirhan isminin çok etkili olduğu öğrenildi.
Etiketler : Erzurum, yıldırım, deneyim, spor,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler