BB Erzurumspor'dan Rodellaga açıklaması!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 08.07.2018 16:03:00

RADARHABER / ERZURUM
BB ERzurumspor'da bugün tüm taraftarları heyecanlandıran bir ,iddia ortaya atıldı. Başta ulusal spor kanalları olmak üzere spor gaeteleri ve ulusal internet siteleri, 
Trabzonspor'un golcüsü Hugo Rodallega'nın BB Erzurumspor'la anlaştığını duyurdu. İddia sevinçle karşılandı, sosyal medyada kısa sürede birçok paylaşım yapıldı. Taraftarların sevinci kısa sürdü, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Basın Sözcüsü Metin Barlak, 'gündemimizde yok' dedi. Barlak, sosyal medyada yer alan transfer haberlerine itibar edilmemesini istedi. Barlak, Trabzonspor'un golcüsü Hugo Rodallega'nun da gündemlerinde olmadığını açıkladı. Metin Barlak, "Transfer komitemiz, listemizdeki isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. İddialı bir takım kuruyoruz, kadromuza yeni isimler katılacak. Ancak bu süreçte özellikle sosyal medyada asılsız haberlerin yer aldığını görüyoruz. Ve masa başında üretilen bu haberler ardından ulusal medyada gündem oluyor. Taraftarımızın bu haberlere itibar etmemelerini istiyoruz" dedi. Bu tür haberlerin kulübe maddi ve manevi zararlar verdiğine değinen Barlak, sürekli gündeme getirilen, 'Trabzonspor'un golcüsü Rodallega Erzurumspor’a imza attı’ şeklindeki haberlerin de masa başında üretildiğinin altını çizdi, bu oyuncunun gündemlerinde olmadığını açıkladı. 

 

HUGO RODALLEGA KİMDİR?

 

Hugo Rodallega, 25 Temmuz 1985 tarihinde Candelaria, Kolombiya'da dünyaya geldi.

Bir süre altyapıda eğitim gördükten sonra ilk profesyonel sözleşmesini 2004 senesinde Kolombiya'nın önemli kulüplerinden Deportes Quindío ile imzaladı.

Burada yalnız bir sezon kalan Rodallega, 43 maçta görev aldı. Bu maçlarda 21 gol atabilen Kolombiyalı forvet, 2005 senesinde ülkesinin köklü kulüplerinden Deportivo Cali'ye transfer oldu.

2005 senesini geçirdiği takımla birlikte 26 kez forma şansı bulan sporcu, 12 gol ile takımına katkı sağladı.

2006 senesinde Meksika'nın başkent ekibi Monterrey'e transfer oldu.

Hugo Rodallega'nın en istikrarlı dönemi ise, 2009-12 yılları arasında forma giydiği EFL Leauge One'da oynayan İngiliz ekip Wigan Athletic dönemi oldu. Burada 3 sezon bulunan Rodallega, 112 maçta forma şansı buldu ve 24 kez rakip ağları havalandırmayı başardı.

2015 senesinde Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'a transfer oldu. Burada 51 maçta görev alan tecrübeli forvet, takımına 23 golle katkı sağladıktan sonra 2017 senesinde Karadeniz ekibi Trabzonspor'da oynamaya başladı.

Hugo Rodallega, aynı zamanda 2005-11 yılları arasında Kolombiya Milli Takımı forması giydi.

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler