Beraberliğe meşale yakarak sevindiler

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 23.11.2015 11:12:00

RADARHABER / ERZURUM

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Maltepespor karşısında 2-0'lık mağlubiyetten 90+2'de gelen gollerle beraberliği son dakikada yakalayan BB Erzurumspor'da beraberlik sevincini yaşıyor. Teknik Direktörü Besim Durmuş,"Risk alarak kazanma isteğini bırakmadık. Hem futbolcularımı hem de taraftarlarımı kutluyorum" dedi.

"RİSK ALARAK KAZANMA İSTEĞİNİ BIRAKMADIK"
Maçın başından sonuna kadar üstün oynadıklarını ifade eden BB Erzurumspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, talihsiz olarak kaçırılan penaltı ile oyunu yeniden kontrole aldıklarını belirtti. Teknik Direktör Durmuş, yaptığı açıklamada,"Çok istekli ve arzulu başladığımız maçta oyunun ilk yarısında taraftarlarımızın desteği ile rakip sahada baskı kurduk. Oyuna çarparak gelen ilk top gol oldu. Çok talihsiz penaltı kaçırdık. Oyunu kanatlara açarak istediğimiz baskıyı kurduk. Futbolcularım ikinci yarıya çok baskılı başladı. Direkten dönen toplar ve belki sahanın en iyisi rakip kalecinin çıkardığı topları gole çeviremedik. Müsabakada risk alarak 3'lü defansa döndük ama kontrataktan bir gol daha yedik. Sahada kazanma isteğini bırakmadık. Maçın sonuna kadar 2-0'lık skorla geriye düşmemize rağmen 2-2 beraberlik yakalayan futbolcularıma ve inanılmaz destek veren taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ruh ve enerji olarak başka şeyler kazandık. Futbolcularımı kutluyorum. " diye konuştu.

TARAFTARLAR, KULÜP TESİSLERİ ÖNÜNDE MEŞALE YAKTI
Maçtan sonra, BB Erzurumspor Kulüp Tesislerine ellerinde mavi-beyaz bayraklarla gelen taraftarları sloganlar atıp, meşale yaktı. Kulüp binası önünde dışarı çıkarak taraftarlarla bütünleşen Kulüp yöneticileri Teknik Direktör Besim Durmuş, futbolcular, kulüp idarecileri ile birlikte 'Şampiyon Erzurum' tezahüratında bulundu.
Taraftarlar adına Dadaşlar Grubu Başkanı Zafer Lömenler, ise futbolcuları kutlayarak şampiyonluk yolunda başarı dileklerini iletti.

Etiketler : Erzurum, maç, beraberlik, Maltepe,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler