Beşiktaş'ı elimizden kaçırdık

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 19.08.2018 23:00:00
Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında B.B. Erzurumspor, kendi evinde Beşiktaş ile karşı karşıya geldi.
Beşiktaş'ı elimizden kaçırdık

Sinan AYDIN'ın Haberi...
 
 
RADARHABER / ERZURUM
Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında B.B. Erzurumspor, kendi evinde Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma, konuk ekip Beşiktaş’ın 3-1’lik skor üstünlüğü ile sona erdi. Mavi beyazlı takım, özellikle ilk yarıda oynadığı furbolla ilerisi için oldukça umut verdi. İlk yarı tutulamayan B.B Erzurumspor, ikinci yarıda aynı performansıo gösteremedi. Beşiktaş'ın tecrübesini ortaya koyduğu ikinci yarı sonund, gülen taraf siya beyazlılar oldu. Bu sonucun ardından Beşiktaş ligde 2'de 2 yaparak puanını 6'ya çıkarırken, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise henüz puan ya da puanlarla tanışamadı. 
 
 
 
 
17 YIL SONRA MUTLULUK VE HEYECAN BİR ARADA YAŞANDI
 
 
Bu arada Erzurum'da 17 yıl sonra Süper Lig heyecanı yaşandı. B.B. Erzurumspor, evinde konuk ettiği Beşiktaş maçı ile Süper ligde ilk kez taraftarının önüne çıktı. Kazım Karabekir Stadyumu yıllar sonra ilk kez ful doldu. Sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği maçta ilk yarıyı Scuk'un attığı golle 1-0 önde kapatan B.B ERzurumspor, ikinci yarıda Beşiktaş'ın bulduğu gollerle maçı 3-1 kaybetti. Taraftarların yenilgiye rağmen özellikle ilk yarı oynanan futboldan oldukça memnun kaldı ve takımına sahip çıktı. 
 
 
 
 
MEHMET ALTIPARMAK: TECRÜBE VE KALİTEYE YENİLDİK, BABEL'E YENİLDİK... 
 
 
Maç sonu değerlendirmede bulunan B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Tecrübe ve kaliteye yenildik, Babel'e yenildik“ diye konuştu. Altıparmak, şunları söyledi: '' Öncelikle maçın sonucuyla alakalı çok üzgünüz. Hem kendimize hem taraftarımıza bir bayram hediyesi vermek istiyorduk. Oyun planımızı iyi hazırladık. Önde baskı şeklinde. İlk 45 dakika iyi oynadık. Pozisyonları değerlendirebilseydik belki 3-4 farkla ilk yarıyı kapatabilirdik. İkinci yarı ilk 10 dakika çok yan top verdik. Konsantremiz bozuldu. Beşiktaş gibi bir takıma böyle iyi oynadıktan sonra yenilmek bizi üzdü. Tecrübe ve kaliteye yenildik. Biz istediğimiz oyun şeklini daha da geliştirerek ilerleyeceğiz. Ama iyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim. İki tane mecburiyetten sakatlığımız oldu. Bu oyuncuların sakatlanması oyun düzenimizi etkiledi. Büyük bir takımı Erzurum’da ağırladık. Muhteşem taraftarımızı gösterdik. Bir maç kazandığımızda havamızı yakalayacağız. Şenol Güneş 36. dakikadan sonra oyun düzenini değiştirdi. Çift forvete döndü. Fizik olarak durumumuz çok iyi durumda. Geçen hafta 2-0’dan döndük. Babel muhteşem oynadı. Babel'e yenildik.  Biz önlemimizi almıştık ama olmadı. İkinci yarının başındaki 10 dakika top tutamamamız kötü oldu. 2-1'den sonra çok fazla bir şey yapamadık.''  
 
 
 

 

ŞENOL GÜNEŞ: İLK YARI İYİ DEĞİLDİK...ERZURUMSPOR TARAFTARI SABIRLI OLMALI...  

 

 

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ise “İlk yarı iyi değildik. İkinci yarı tam tersi oldu” dedi. Güneş, açıklamalarına şöyle devam etti: ''Erzurum’da iyi bir ambiyans vardı. İlk yarıda oyuna iyi başlamak istedik ama tersine Erzurumspor bizden daha iyi başladı. İkinci yarıda da tam tersi oldu. Goller bulduk. Bu süreci yaşayacağız. İlk yarı iyi değildik. Geçen hafta da aynıydı. 3 deplasmana gittik. Bunlara rağmen daha iyi oynayacak oyuncularım var. Erzurumspor bizi zorladı. 3 puanı kazandık. 4-4-2'ye gittik. İlk başladığımızda umduğumuz gibi gitmedi. Rakip uzun toplarla oynadı. Bir değişikliğe gittik 36 dakikada. Bu da bize olumlu yansıdı. Lens, Caner iyi durumda. İlk yarı düşündüğümüz oyun ortaya çıkmadı. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Daha takım olgusunu tam yerleştirmedik. Byükşehir Belediye ERzurumspor, ilk yarıda oynadığı futbolla iyi takım olduğunu gösterdi. taraftar bu takıma sahip çıkmalı, sabırla desteklemeli. 3 sene üst üste bir üst lige çıktığı için taraftar hep başarı bekliyor. Ancak bu lig inişleri çıkışları olan bir lig. O nedenle Erzurumspor taraftarı takımı bu maçlık değerlendirmeli, sabırlı olmalı.” 

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler