Bolu'da Motivesi Yüksek Bir Kamp

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 08.08.2016 11:18:00
BB Erzurumspor, Bolu Termal Otel Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdürüyor.
Bolu'da Motivesi Yüksek Bir Kamp

RADARHABER / ERZURUM
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından BB Erzurumspor, Bolu Termal Otel Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, ‘Motivesi çok yüksek bir kamp dönemi geçiriyoruz’ dedi. BB Erzurumspor Direktör Ahmet Yıldırım nezaretinde Yardımcı Antrenörler Bülent Üstüner, Sinan Demircioğlu, Zafer Demiray, Adem Cağlayan ve kaleci antrenörü Emin Sarı’nın nezaretinde ısınma hareketlerinin ardından taktik, pas, 5'e 2 çalışması, top kontrol çalışmaları ve şut çalışması yaparak tamamladı. Antrenmanı Sportif Direktörü Mustafa Soley, Futbol Şube Sorumlusu Uğur Yürekseven’de izledi.
 
MERT NOBRE, UĞUR UTLU KUVVET ÇALIŞMASI YAPTI
Antrenmana hafif sakatlıkları devam eden Mert Nobre ile Uğur Utlu katılmayarak saha kenarında kuvvet çalışması yaparak antrenmanı tamamladı.
 
 
‘MOTİVESİ ÇOK YÜKSEK BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRİYORUZ’
Hazırlık dönemini çok iyi değerlendirdiklerini açıklayan Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, ’Birlik ve beraberlik yumağı içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Adımlarımızı sağlam atacağız. Takımımıza yeni katılan arkadaşlarımızla inanıyorum ki bu yarışta başarılarını sahaya yansıtacaklar. Sonunda inşallah sevinen taraf BB Erzurumspor olacak. İnşallah bu takımı layık olduğu yere taşıyacağız. İnşallah çok daha güzel günler bizi bekliyor. Kamp çok yoğun geçiyor. Tüm oyuncularımızın istekli olması ve bir aile ortamı olması ve samimiyetle birlikte çalışmalarımızın başarısı sahaya da yansıyor ve bizi mutlu ediyor. İnegölspor ile oynadığımız futbol müsabakasında oyuncularımın üstün performansını, oyun anlayışı ile birlik, beraberlik beni mutlu etti. İnşallah bunu sahaya yansıtacağız. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. İnşallah dışarıdan bizi karıştırmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Beraberlik içinde tüm oyuncularımın istekli arzusu beni son derece memnun ediyor. Güzel birlikteliğimizle beraber Şu anda Engin Baytar, malzemecimizle birlikte yarış yapıyor. Lige motivesi yüksek moralle hazırlanıyoruz. BB Erzurumspor’a Erzurum sahip çıkar, basın sahip çıkarak destek olmalarını istiyoruz. Mert Nobre, Uğur Utlu’nun ciddi sakatlıkları yok. Herkes çalışıyor. Oynayanın, oynamayanı aratmayacağı bir takım olacağız. Ligde de inşallah başarılı olacağız. 11 Ağustos’a kadar Bolu’da kamp çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 15 Ağustos 2016 gününden itibaren Erzurum’da lig hazırlıklarımızı resmi maçımıza kadar sürdüreceğiz’ dedi.
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler