Bugün günlerden Büyükşehir Belediyespor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 13.05.2014 01:35:00
Erzurum’un Profesyonel futbol liglerindeki tek temsilcisi, bugün Play-Off’ta kader maçlarından birine çıkacak.
Bugün günlerden Büyükşehir Belediyespor

RADARHABER / ERZURUM 
Erzurum’un Profesyonel futbol liglerindeki tek temsilcisi bugün Play-Off’ta kader maçlarından birine çıkacak. Saat 20.30’da oynanacak Hacettepe maçı öncesinde şehirde nefesler tutuldu. Vali’den Belediye Başkanı’na, yöneticisinden taraftarına kadar herkes bu akşamki maç için K.Maraş’a akın etti.
 
Erzurum’da nefesler Büyükşehir Beleyespor’un Hacetepe ile oynayacağı Play-Off için tutulurken, kalpler galibiyet için atacak. Erzurum’un Profesyonel Futbol Liglerindeki tek temsilcisi olan ve 2. Lig’in kapısına dayanan Büyükşehir Belediyespor, Play-Off’ta gülüp o kapıdan içeri girmek istiyor. Mavi-beyazlılar, 2. Lig yolundaki en önemli randevulardan biri olan Hacettepe maçına çıkıyor. Erzurum ekibi ile başkent temsilcilerinden Hacettepe bu akşam saat 20.30’a Kahramanmaraş Stadı’nda karşı karşıya gelecek.
 
 
ÖZAKALIN: HASRETİ DİNDİRMEK İSTİYORUZ
Erzurum’un Süper Lig’e layık bir kent olduğuna işaret eden Kulüp Başkanı Saim Özakalın, yıllardır çekilen şampiyonluk hasretini dindirmek için K.Maraş’ta bulunduklarını belirterek, bir tarih yazarak Erzurum’a dönmek istediklerini söyledi. Özakalın, “Üç yıldır hasretini çektiğimiz şampiyonluğu ve 2. Lig hedefini K.Maraş’ta sonlandırmak istiyoruz. Bu akşam Erzurum’un Bakanından, milletvekiline, Valisinden, Belediye başkanına kadar herkes Kahramanmaraş’ta olacak. Binlerce Erzurumlunun kalbi futbol takımımız için atacak. Yıllardır bu şehir futbolda başarıya aç ve bu özlemi dindirmek istiyoruz. İnşallah bu akşam Hacettepe’yi mağlup edip, hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” dedi.
 
ERZURUM'DAN MARAŞ'A AKIN VAR
Mavi-beyazlı kulübün başkanı Saim Özakalın, “Erzurum’dan maddi gücü yeten herkesi K.Maraş’a takımımızı destekleye bekliyoruz. İnanıyorum ki, Maraş stadı bugün Erzurumlular sayesinde tarihi günlerinden birini yaşayacak” dedi.Bu arada başta protokol mensupları olmak üzere 7’den 70’e Erzurum halkı, Büyükşehir Belediyespor’u desteklemek için K. Maraş’a akın etti. Dadaşlar Grubu öncülüğünde yüzlerce taraftar otobüslerle Kahraman Maraş’a gitti. 
Etiketler : Erzurum, Belediye, Maraş, temsilci,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler