Büyükşehir Belediyespor Yönetimi Vali'yi ağırladı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 28.11.2013 17:48:00
Vali Ahmet Altıparmak,Büyükşehir Belediyespor’u ziyaret ederek futbolcu ve yöneticilerle bir araya geldi.
Büyükşehir Belediyespor Yönetimi Vali'yi ağırladı

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u ziyaret ederek futbolcu ve yöneticilerle bir araya geldi. Vali Ahmet Altıparmak, Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, Başkan Yardımcısı Ahmet Metin Karadayı ve futbolcularla bir araya gelerek takım hakkında değerlendirme yaptılar.Erzurum Büyükşehir Belediyespor futbolcularıyla sohbet eden Vali Altıparmak, takım hakkında bilgi aldı.
Spora büyük önem verdiklerini ifade eden Altıparmak, "Türk sporunda yakalamış olduğunuz başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Erzurum'un da takımına kesinlikle sahip çıkması lazım. Erzurum Büyükşehir Belediyesporu maçlarda izlemeye gelen seyirciler takdiri hak ededen bir kitledir. İlimizde başka takımlar tarafından spor kampları yapılması için destek verilmesi lazım. İdmanlar içinde yeni sahalar yapılıyor." şeklinde konuştu.
Daha sonra Vali Altıparmak, ziyaret kapsamında Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Saim Özakalın’a bir plaket takdim etti. Vali Altıparmak, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un antrenman sahasını inceledikten sonra kulüpten ayrıldı. 
Etiketler : Erzurum, spor, belediye, yönetim,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler