Buzda Türkiye'nin vizyonu olacaklar!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 23.08.2013 19:11:00
Ankara Vizyon Sqor Kulübü Buz Pateni takımı, Erzurum’da kampa girdi.
Buzda Türkiye'nin vizyonu olacaklar!

RADARHABER / ERZURUM

Ankara Vizyon Sqor Kulübü Buz Pateni takımı, Erzurum’da kampa girdi. Minik, yıldız, genç ve büyükler kategorisindeki tüm sporcuları ile kampa giren Başkent Temsilcisi, buz hokeyinde yurt içi başarılarının yanı sıra yurt dışında da Türkiye’nin vizyonu olmaya hazırlanıyor. Kutay Eryolaş, Zeynep Aydın, Günay Aydın gibi genç buz pateni antrenörlerinin yanı sıra konuk antrenörler Maria Kudryavtseva, Cornel Gheorge, Igor Lyutikov ve Manuela Cristudor nezaretinde kamp yapan Vizyon Kulübü 34 sporcu ile 12 Ağustos’ta başlattığı kampı 01 Eylül 2013 tarihinde bitirecek. 

ÇİNTİMAR ZİYARET ETTİ
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Yenişehir’deki 2 Binlik Buz Pateni Salonu’nda çalışmalarını sürdüren Ankara Vizyon Spor Kulübü Buz Pateni takımını ziyaret etti. Çintimar, teknik adamlara, velilere ve sporculara Erzurum’u kamp için tercih ettikleri için teşekkür ederek onları kutladı. Çintimar, “Her zaman sizlere kapılarımız açık. Bu tesisler sadece Erzurum’un değil, tüm Türkiye’nin ve hatta yabancı ülkelerden gelen tüm takımlara ve sporculara açık. Ankara Vizyon Spor Kulübü de buz sporlarında oldukça başarılı bir kulüp ve bundan sonra da bu başarılarını Erzurum’da yaptığı kamplar sayesinde artıracaktır. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

SILA VE MELİSA AVRUPA YOLCULUĞUNA ÇIKACAK
Ankara Vizyon Spor Kulübü’nde Kampın en gözde isimleri Sıla Saygı ile Melisa Sema Atik. İki sporcu Türkiye’yi önemli yarışlarda temsil edecek. Sıla ve Melisa Erzurum’da güç topluyor. Önümüzdeki hafta uluslar arası yarışlarda Avrupa Arenasında boy gösterecek olan iki sporcudan Sıla Saygı olimpiyat seçmelerine katılacak. Melisa Atik ise Junior Grand Prix yarışlarında Türkiye’yi temsil edecek.Bu arada Vizyon Spor Kulübü Buz Pateni takımı, 24 Eylül Cumartesi günü 2 binlik buz pateni salonunda kostümlü bir prova yapacak.

Etiketler : Erzurum, paten, buz, kamp,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler