Çocuk oyunlarının birincisi Tekman YİBO

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 21.05.2013 12:18:00
Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından düzenlenen yarışmada Tekman YİBO birinci oldu.
Çocuk oyunlarının birincisi Tekman YİBO

RADARHABER / ERZURUM

Kısa adı ÇOSKK olan Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından düzenlenen yarışmada Tekman YİBO birinci oldu. Çocuk Oyunları Seminerini ÇOSKK Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Kurulu Başkanı, eğitmen aynı zamanda Erzurum MKF İl Başkanı M.Çetin Şengül ile Tekman ilçe başkanı Murat Şahih tarafından 6 Mayıs günü Tekman ilçe merkezi ve köylerde katılan bazı öğretmenlere Tekman Toplum Merkezinde seminer verilirken ve Tekman belediyesine ait halı sahada da uygulama yapılarak öğretmenler bilgilendirilmişti.

6 OKUL ARASINDA BİRİNCİ OLDULAR

Kısa sürede öğrencilerini eğiten Tekman YİBO öğretmenlerinden Songül Öyünç, Tekman'da okullar arsında birinci gelen Tekman YİBO öğrencilerini Erzurum'a götürerek yarışmalara katıldılar. 6 okul arasında birinci olan Tekman YİBO öğrencileri büyük bir sevinçle Tekman'a döndüler. Tekman Kaymakamı Ahmet Adanur tarafından da ödüllendirilen YİBO öğrencileri büyük bir mutluluk yaşadılar. Kısa adı ÇOSKK müsabakalarında Erzurum birincisi olan Tekman YİBO öğrencileri kaptanı Sedat İnce, “Bizler kısa bir süre içinde bu oyunları öğrendik ancak gerek okul idare ve yöneticilerimiz olsun ve gerekse eğitmen öğretmenimiz olsun çok çaba sarf ettiler. Bizlerde grup olarak gerek okulumuzun gerekse Tekman ilçemizin yüzünü ak çıkararak büyük başarı elde ettik. Erzurum birincisi olduk Erzurum’u temsil edeceğiz. İnşallah Türkiye birincisi olacağız. Avrupa’da Türkiye'yi temsil edeceğiz."dedi.
 
ÖĞRENCİLERİ İLE GURUR DUYUYOR
Eğitmen Songül Öyünç ise "Geçmişte unutulagelmiş ata oyunlarımız tekrar canlanarak gündeme oturmuştur. Ata oyunlarımızda benim yönettiğim öğrencilerin başarılı olması beni çok gururlandırdı. Çocuklarımız bizim emeğimizi boşa götürmedi çok mutluyum" dedi.
Tekman YİBO müdürü Suat Sefil de "Erzurum’da okulumuzu ve ilçemizi temsil eden öğrencilerimiz büyük bir başarı göstererek bizleri mutlu etti. Bu nedenle gerek öğrencilerimiz ve gerekse öğretmen arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim" dedi.
Tekman Kaymakamı Ahmet Adanur ise öğrencilere hediyeler verdikten sonra öğrencilerle gurur duyduğunu dile getirerek, "Sevgili öğrenciler sizler bizi gururlandırdınız bu ödüllerin daha iyisine layıksınız.İnşallah sizlerin geleceği parlak olur bahtınız açık olur.Sizler nasılki tekmanı Erzurum da temsil ettiniz ve Erzurum birincisi olarak Tekman'a geldiniz Erzurum'u temsilen Türkiye birincisi ve daha da ötesi Türkiye temsilen Avrupa birincisi olarak görmek isterim.Bu nedenle sizlere emeği geçen herkese teşekkür ederim. "dedi.
Etiketler : oyun, YİBO, Tekman,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler