SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Curling milli takımı Avrupa yolcusu
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm SPOR Haberleri | 18.11.2021 15:58:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Türkiye Curling Kadın ve Erkek Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası için Norveç’e gitti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk de uğurlama törenine katıldı. Öztürk, “Norveç’e güle güle gidin madalya ile ülkemize dönün” dedi. Türkiye Curling Federasyonu Kadın ve Erkek A Milli Curling Takımları Norveç’in Lillehammer Kentinde yapılacak olan Avrupa Curling Şampiyonası için Norveç’e uçtu. Kafile Başkanlığını Curling Federasyonu Başkan Vekili Ahmet Çelebi’nin yaptığı kafilede Antrenörler Ahmet Çelik ve Bilal Ömer Çakır’ın yanı sıra 10 sporcu yer aldı. Erzurum Havalimanından uçan Ay-Yıldızlı curlingçileri Norveç’e Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, Curling Federasyonu Başkan Vekili Murat Akın ile Yönetim Kurulu üyesi Erdal Karahan uğurladı. Norveç’in Lillehammer kentinde yapılacak olan Avrupa Curling Şampiyonası 27 Kasım tarihine kadar sürecek. Sporcuları Erzurum Havalimanı’ndan Norveç’e uğurlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Türkiye’nin Curlingte Federasyon Başkanı Prof. Dr. Kenan Şebin öncülüğünde önemli atılımlar yaptığını belirterek, “Avrupa’ya güle güle gidin madalya ile dönün. Curlingte bugüne kadar ülkemize önemli başarılar kazandıran siz antrenörlerimiz ve sporcularımızdan yeni bir başarı daha bekliyoruz” dedi.
Ay-yıldızlı Curlingçiler de, tüm Türk halkına ve sporseverlere başarı sözü vererek, “İnşallah kupa ve madalyalar ile ülkemize döneceğiz” diye konuştular.
En Son Haberler
-
Serkan Hoca Baltayı Taşa Vurdu! Erzurumspor, ilkyarısını 3 – 0 önde kapattığı maçta, ikinci yarı dağıldı.
-
Tortumlular güreşe doydu! Alkışlar Muammer Yiğider’e Uluslararası Karakucak ve 6. Altın Kemer Karakucak Güreşleri, tam not aldı.
-
Elmalı’dan genç boksörlere destek ziyareti 30 Ağustos Zafer Bayramı Anısına Yapılan Boks Turnuvasında, Ebubekir Elmalı Gençleri Yalnız Bırakmadı.
-
Elmalı’dan Erzurumspor'a anlamlı çağrı Elmalı, Erzurumspor’un evinde oynayacağı yeni sezonun ilk maçına siyah bantla çıkması önerisinde bulundu.
-
Bu sezonda ilk sponsor Elmalı’dan! Erzurumspor sevdalısı Ebubekir Elmalı, bu sezonda Erzurumspor’a ilk sponsor müjdesini veren isim oldu.
-
Erzurumspor'un yeni sezon formaları beğenilmedi Çok aceleye getirilmiş...‘Tişört üzerine logo basılmış gibi’ benzetmesi yapılıyor.
-
Erzurumspor’da yönetim sadece isimden ibaret! Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın, mevcut yönetimi yok sayan tavırları tepkilere neden oluyor.
-
Avukat Ebubekir Elmalı’dan Erzurumspor mesajı Elmalı’dan Erzurumspor İçin Net Mesaj: Şehrin Takımı Olmalıyız...
-
BAL heyecanı zehir olmasın! Güvenlik alınmazsa, Tortumspor İl Özel İdarespor maçı seyircisiz oynanacak.Taraftarın tepkisi büyük.
-
Başkanı Dal, başarının ardındaki zorlu süreci anlattı... Erzurumspor’un yaşadığı zorlukları, Kulüp Başkanı Ahmet Dal anlattı...