Dadaş 1-1 eriyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 07.11.2020 19:14:00
Kaleci Fornelle'ye büyük tepki gösteren taraftar, Şifo'yu istifaya çağırdı.
Dadaş 1-1 eriyor

RADARHABER / ERZURUM
Kötü gidişatını sürdüren BB Erzurumspor, hen kötü furboluunu, hem de evinde galibiyet hasretini sürdürerek tepki toplamaya devam ediyor. Süper Lig'in 8. haftasında BB Erzurumspor, Göztepe'yi konuk etti. Mücadele karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. BB Erzurumspor, İzmir'de yaşanan deprem felaketi nedeniyle müsabakaya 'Geçmiş olsun İzmir' yazılı tişörtlerle çıktı.
 
 
RASHAD GİRDİ SKOR DEĞİŞTİ
 
 
Maç boyunca kötü futbolunu sürdüren mavi beyazlı takım, ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı. İkinc yarı Rashad oyuna girdi, penaltı yaptırdı. Novikovas topu ağlarla buluşturarak durumu 1-1 yaptı. Göztepe birçok gol pozisyonundan yararlanamadı, mücadelev 1-1 sona erdi. Locadan maçı izleyen taraftarlar, maçın bitimi ile birlikte kaleci Farnolle'ye tepki gösterip teknik direktör Mehmet Özdilek'i istifaya davet ettiler. Mehmet Özdilek ise maç sonu yaptğı açıklamada tüm olumsuzluklara rağmen mücadeleden memnun olduğunu söyleyerek şaşırtmaya devam etti. 
 
 
İBRAHİM AKDAĞ VHASAN HATİPOĞLU TARAFTARLARA SAYGISIZLIK ETTİ
 
 
Maçıin ilk yarısı bittiğinde soyunma odasına yönelen futbolculardan Hasan Hatipoğlu ile İbrahim Akdağ taraftarlara büyük saygısızlık etti. Hasan Hatipoğlu, tribünden bağıran taraftara ''çok biliyorsan gel sen oyna'' diye bağırarak haddini aşarkan, İbrahim Akdağ ise, ''Ne bağırıyorsun, Lig mi bitti'' diyerek birşeyler mırıldanıp umursamaz bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttu. Taraftarlar da bunun üzerine,'' Suç sizde değil, sizi şımartan başkan ve hocada'' diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

 

 
 
Maçtan dakikalar 


4. dakikada Göztepe’nin kullandığı kornerde defansın uzaklaştırdığı topu önünde bulan Guilherme’nin sert şutunda top üstten auta çıktı.


7. dakikada Novikovas’ın ara pasıyla topla buluşan Murat’ın ceza sahasına yaptığı ortada Gomes’ten önce araya giren kaleci İrfan Can topu kornere gönderdi.


13. dakikada sol kanattan Halil’in yaptığı ortada arka direkte uygun durumda olan Ndiaye kafayla topu filelere gönderdi. 0-1


17. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Emrah’ın ortasında caza sahası içerisinde iyi yükselen Mina’nın kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.


36. dakikada Novikovas'nın caza sahasına girerek yaptığı sert vuruşta kaleci İrfan Can direk dibinde topu güçlükle kornere çeldi.


49. dakikada Göztepe atağında sağ kanatta topla buluşan Halil Akbunar ceza sahasına girer girmez sert vurdu ancak meşin yuvarlak yandan az farkla dışarı çıktı.
 
52. dakikada Emrah’ın ortasında Hasan kafayı vurdu ancak savunma topu uzaklaştırdı. Meşin yuvarlak Novikovas’ın önünde kaldı. Bu futbolcunun sert şutunda defans son anda araya girerek tehlikeyi engelledi.
 
 
54. dakikada Guilherme’nin pasında topla buluşan Tripic'in sert şutunda kaleci Farnolle uzanarak topu kornere göndermeyi başardı.
 
 
66. dakikada Rashad’ın ceza sahasında düşürülmesi ile kazanılan penaltı vuruşunu Novikovas kullandı. Bu futbolcu topu filelere göndererek eşitliği sağlayan isim oldu. 1-1
 
 
90+3. dakikada Yalçın'a yaptığı faul sonrasında ikinci sarı kartını gören Sadiku, kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
 
 
90+4. dakikada ceza sahası çizgisi önünde kazanılan serbest vuruşu Guilherme kullandı ancak meşin yuvarlak direkten döndü.

 
 
 
Stat: Kazım Karabekir

Hakemler: Cüneyt Çakır xx, Bahattin Duran xx, Orkun Aktaş xx
 
BB Erzurumspor: Fernolle xx, Murat xx, Mina xx, Hasan xx, Mücahit xx, İbrahim xx, Boumal xx, Sissoko xx, Novikovas xx,
Emrah xx, Gomes xx
 
Yedekler: Kayacan, Kaan, Gökhan, Cenk Ahmet, Obertan, Hamroun, Donald, Osman, Rashad Muhammed, Sadiku
 
Teknik Direktör: Mehmet Özdilek
 
Göztepe: İrfan Can xx, Gassama x (Nwobodo dk. 22 x), Atınç xx, Burokeviç xx, Mihojeviç xx, Soner xx, Kubilay xx, Halil xx, Guilherme xx, Tripic xx, Ndiaye xx
 
Yedekler: Megyeri, Tarouco, Berkan, Mossoro, Poko, Yılmaz, Metin, Yalçın, Burak
 
Teknik Direktör: İlhan Palut
 
Goller: Ndiaye (dk. 13) (Göztepe), Novikovas (dk. 66 pen.) (BB Erzurumspor)
 
 
Kırmızı kart: Sadiku (dk. 90+3) (BB Erzurumspor)
 
 
MEHMET ÖZDİLEK MÜCADELEDEN MEMNUNMUŞ
 
 
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Göztepe maçında oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduklarını belirterek, "Evimizde kazanarak araya girmek isterdik ama bu ligde her puan çok kıymetli" dedi. Kendileri için önemli bir müsabaka oynadıklarını ifade eden Özdilek "Kazanmaya odaklı bir maç öncesi bir reaksiyon vermemiz gerekiyordu. Son 2 haftadır bireysel anlamdan çok hata yaptığımız, özellikle Karagümrük maçında bize yakışmayan bir skorla evimize döndük. Bu anlamda biraz stresli bir o kadar da kazanılması gereken bir müsabaka gibi görünüyordu. Aslında 90 dakikalık periyotta özetle kazanabilirdik, kaybedebilirdik de. İlk 45 dakika rölanti de çok dengede giden bir oyun kolay değil. Ama tabi yine bireysel bir hata akabinde korner ve golü yememiz psikolojik olarak bizi acabalara itti. Devre arasında oyunculara biraz daha tempoyu yükseltip biraz daha rakibi hataya zorlarsak yakalayabileceğimiz ve bulabileceğimiz gollerin olacağını söylemiştim. 60. dakikada çok doğru bir zamanda gol geldi. Daha sonra tercihler, girdiğimiz pozisyonlar değerlendirebilseydik bugün galibiyetle buradan ayrılabilirdik ama 90. dakikada gol de yiyebilirdik. Ben oyuncularımın ortaya koyduğu istekten, mücadeleden memnunum. Önümüzde 15 günlük bir ara var. Bu arada fiziksel anlamda hem de takım olma adına eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. Çok yoğun bir periyot bizleri bekliyor. Evimizde kazanarak araya girmek isterdik ama bu ligde her puan çok kıymetli. Oyuncuları tebrik ediyorum, rakibe de başarılar diliyorum" diye konuştu. 
 
 
 
 
İLHAN PALUT: ALDIĞIMIZ 1 PUANI KAYIP HANESINE YAZIYORUZ
 
 
Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut, 1-1 beraberlikle sona eren BB Erzurumspor maçının ardından, "Aldığımız 1 puanı kayıp hanesine yazıyoruz. Bu bizim adımıza iyi bir durum değil" dedi. İzmir'de geçtiğimiz günlerde yaşanan deprem felaketiyle ilgili konuşarak sözlerine başlayan Palut, "Gerçekten İzmir adına çok üzücü günler yaşadık. Depremde ölen vatandaşlarımıza, kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, yakınlarına sabır diliyorum. İzmir halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah ne İzmir’de ne Türkiye’nin başka yerinde böyle acılar yaşamayız. Nerede olsa hepimizin canı yanıyor. Umarım ülkemiz bir daha böyle felaketlerle karşılaşmaz" dedi.  Erzurum'a kazanma isteğiyle geldiklerini vurgulayan Palut, “Maçın başında iyi zamanda golü attık. Beraberlik golüne kadar Erzurumspor yarı sahasında bizi bekleyen boşluklar vardı. Son pas, son vuruş anlamında gerekli pratiği gösteremedik, skoru artıramadık. Şanssız, gereksiz bir hatayla beraberlik gelene kadar pozisyon da vermedik. Beraberlik sonrası maça galibiyet adına dönmek istedik. Gerekli pozisyonları da bulduk. Erzurumspor’un net pozisyonu vardı. Biz daha çok pozisyona girdiğimiz maçı kazanabilirdik. Sonuç olarak berabere bitti. Aldığımız 1 puanı kayıp hanesine yazıyoruz. Bu bizim adımıza iyi bir durum değil. Bizim için tek sevindirici bakış açısı 2 haftadır hücumda gösterdiğimiz beceriksizlikten bugün kurtulmamız, pozisyonlara girmemiz oldu. Umarım milli maç arası hücum anlamdaki Göztepe galibiyetlerinin geldiği süreç olur” şeklinde konuştu.
 
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler