Dadaş 1 maç sonra şampiyon

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 12.07.2020 20:50:00
TFF 1. Lig’in 33. haftasında BB Erzurumspor, Altay’ı 1-0 mağlup etti.
Dadaş 1 maç sonra şampiyon

RADARHABER / ERZURUM
TFF 1. Lig’in 33. haftasında BB Erzurumspor, Altay’ı 1-0 mağlup etti. Erzurumspor, deplasmanda Altay'ı 1-0 mağlup ederek Süper Lig yolunda önemli bir avantaj yakaladı. Zorlu Altay deplasmanına çıkan mavi-beyazlılar, rakibini 2. yarıda Ömer Şişmanoğlu'nun attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Bu skorla puanını 59'a çıkaran Dadaşlar, önümüzdeki hafta kendi evinde konuk edeceği Ümraniyespor'u yenmesi dururmunda Süper Lig biletini alacak. Maçta 90 dakika koşan Obertan ile Osman, maçın kahramanları arasında ön safta yer aldılar. 
 
 
Maçtan dakikalar
 
4. dakikada sağ kanattan Tatos'un kullandığı köşe atışında ceza sahası içinde Tavares'in kafa vuruşunda top yandan auta gitti.
 
12. dakikada Putsila'nın sağdan yaptığı ortada Tatos'un gelişine şutunda kaleci Sehic uzanarak topa sahip oldu.
 
34. dakikada Putsila'nın ceza sahası dışından vuruşunda meşin yuvarlak direğin dibinden oyun alanını terk etti.
 
55. dakikada soldan Kerim'in ceza sahasına ortasında arka direkte Abdülkerim kafayı vurdu, kaleci Sehic köşeye giden topa sahip oldu.
 
58. dakikada atak yapan Erzurumspor'da Obertan'ın uzak mesafeden yerden şutunda kaleci Cihan topu kornere çeldi.
 
68. dakikada gelişen Erzurumspor atağında, Sissoko’nun pasıyla topla buluşan Ömer Şişmanoğlu, ceza sahası içinden meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1
 
87. dakikada kazanılan serbest vuruşta Tatos, ceza sahası dışından kaleyi düşündü Erzurumspor kalecisi Sehic, topu güçlükle kornere çeldi.

 
 
 
Stat: İzmir Atatürk
 
Hakemler: Ali Şansalan xx, Süleyman Özay xx, Özgür Ertem xx
Altay: Cihan Topaloğlu xx, Erhan Kartal xx, Abdülkerim Bardakçı xx, Abdülhamit Yıldız xx, Özgür Özkaya xx, Tavares x (Kappel dk. 77 x), Putsila xx (Cenk Özkacar 90+4 ?), Turgut Doğan Şahin x (Yaser Hacımustafaoğlu dk. 72 x), Tatos xx, Kerim Avcı xx (Alhassan dk. 90 ?), Paixao x
 
Yedekler: Emre Koyuncu, Doğa İşeri, Hakan Demirci, İbrahim Öztürk, Murat Uslu, Arda Gezer
 
Teknik Sorumlu: Sebahattin Yenilmez
 
BB Erzurumspor: Sehic xx, Murat Uçar xx, Osman Çelik xx, Hasan Hatipoğlu xx (Aykut Demir dk. 77 x), Mücahit Albayrak xx, İbrahim Akdağ xx, Scuk xx, Emrah Başsan x (Rashad dk. 60 x), Obertan xx, Sissoko xx (Pote dk. 81 ?), Ömer Şişmanoğlu xxx (Hasan Ayaroğlu dk. 81 ?)
 
Yedekler: Kayacan Erdoğan, Batuhan Artaslan, Cenk Ahmet Alkılıç
 
Teknik Direktör: Mehmet Özdilek
 
Gol: Ömer Şişmanoğlu (dk. 68) (BB Erzurumspor)
 
Sarı Kartlar: Tavares, Abdülhamit Yıldız (Altay), İbrahim Akdağ, Osman Çelik (BB Erzurumspor)

 
 
 
 
"Erzurumspor'u tebrik ederiz"
 
 
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Altay Yardımcı Antrenörü Sebahattin Yenilmez ve BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek maçı değerlendirdi. Altay Yardımcı Antrenörü Sebahattin Yenilmez, Erzurumspor'u kazandıkları için tebrik ederek sözlerine başladı. Maçta kontrollü bir oyunun olduğunu söyleyen Yenilmez, "Erzurumspor zaman zaman oyuna hakim oldu ve biz de buna cevap vermeye çalıştık. İkinci yarıda oyun bizim kontrolümüzde giderken bir pozisyon dönüşünde gol yedik. Erzurumspor takımının kaliteli oyuncuları öne geçtikten sonra oyunu kontrol altına aldılar. Yaptığımız hamleler saha içine bir oyun anlayışı getiremedi. Gol pozisyonu üretmekte zorlandık ve bunun sonucunda da sahadan mağlubiyetle ayrılmış olduk. Erzurumspor'u tekrardan tebrik ederiz" dedi.

 
"İnşallah Erzurum halkıyla şampiyonluğu kutlayacağız"
 
 
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise hava sıcaklığının yüksek olduğu bir zamanda maç oynandığını söyleyerek, "İki hafta önce Adana Demirspor'a yenildik ve sonra önümüzde iki zor deplasman vardı. Oyuncularım dik duruşlarını, maçı ne kadar istediklerini ortaya koydular. Güzel bir golle haklı bir galibiyet aldık. Önümüzde son bir 90 dakika var. Galibiyet sevincini yaşadık ama şimdi tekrar hayata dönmemiz gerek. Ciddiyetimizi yüksek tutup oynayacağımız son maç sonrasında inşallah Erzurum halkıyla şampiyonluğu kutlayacağız" ifadelerini kullandı.
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler