Dadaş 90'da Vuruldu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 07.02.2016 15:00:00
Z. Kömürspor ile Erzurum Bşb Spor Karaelmas K.köksal Stadı'nda bir araya geldi.
Dadaş 90'da Vuruldu

RADARHABER / ERZURUM
TFF 3.Lig 1.Grup 24. haftasında Z. Kömürspor ile Erzurum Bşb Spor Karaelmas K.köksal Stadı'nda bir araya geldi. Karşılaşmayı Z. Kömürspor 2-1 kazandı. Mavi byazlı takım, şampiyonluk için iddiasını sürdürüyor ancak, bu maça en önemli deplesman maçı göçzüyle bakılıyor ve üç puan hesabı yapılıyordu. Bu arada maç öncesi her iki takım tarafyarları tarafından ortak bir 'teröre tepki yürüyüşü yapıldı. 
 
MAÇIN KARNESİ
 
Z. Kömürspor: Ferdi Yalçın, Selçuk Vural (82' Suat Kerçin), Hasan Can Özkan, Uğurcan Arslantürk, Burak Et, Mert Caymaz, Berkan Akdeniz, Batuhan Otyıldız, Hüseyin Yılmaz (76' Furkan Aydın), Onur Eriş (88' Kaan Yıldırım), Okan Eken
Teknik Direktör: Şenol Demir
 
Erzurum Bşb Spor: Ahmet Altın, Serhat Akyüz, İbrahim Demirer, Doğa İşeri, Fahri Tatan, Erhan Çelenk (74' Mehmet Yeniler), Savaş Tağa, Hüseyin Cihan Avcu, Mehmet Albayrak, Ferit Erişçi, Serdar Deniz (88' Ertan Koç)
 
Teknik Direktör: Ahmet Yıldırım
Hakem: Erkoç Doğan, Fettah Yiğit, Alper Uslu, Hakan Tezcan
Goller: DK 40: Burak Et (Z. Kömürspor), DK 72: Serdar Deniz (Erzurum Bşb Spor), DK 90: Kaan Yıldırım (Z. Kömürspor)
Sarı Kartlar: DK 42: Berkan Akdeniz (Z. Kömürspor), DK 54: Okan Eken (Z. Kömürspor), DK 56: Fahri Tatan (Erzurum Bşb Spor), DK 59: İbrahim Demirer (Erzurum Bşb Spor), DK 83: Hüseyin Cihan Avcu (Erzurum Bşb Spor)
Kırmızı Kart: DK 60: İbrahim Demirer (Erzurum Bşb Spor)
 
 
TARAFTARLARDEN TERÖRE TEPKİ YÜRÜYÜŞÜ
Bu arada Zonguldak Kömürspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor taraftarları teröre tepki yürüyüşü gerçekleştirdi. 
Her iki takım taraftarları, 13.30 da oynanacak Zonguldak Kömürspor - Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesi Madenci Anıtı önünden başlayarak stada kadar teröre tepki yürüyüşü düzenlediler.  Zonguldak Kömürspor taraftarları ve Erzurum’dan gelen taraftarlar bir araya gelerek düzenledikleri yürüyüşte teröre tepki gösterdiler. Valilik önündeki Atatürk anıtında toplanan taraftarlar 1 dakikalık saygı duruşunda bulundular ardından İstiklal Marşı okudular. “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” “Her Türk Asker Doğar” gibi sloganlar atarak yaşanan terör olaylarına tepki gösteren taraftarlar ardından olaysız bir şekilde dağıldılar. Düzenlenen yürüyüş hakkında açıklama yapan Zonguldak Kömürspor tribün liderlerinden Miraç Balcı “Terör konusunda bizim ve diğer illerdeki taraftarlarında bu konuda duyarlı olduklarını biliyoruz. Bizde bugün Erzurum’dan gelen arkadaşlarımız ile birlikte teröre lanet yürüyüşü yaptık. İnşallah bundan sonra askerimiz polisimiz ölmez bizimde bu konuda duyarlı olmamız lazım” şeklinde konuştu.
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler