
- Erzurum Eski Emniyet Müdürü Halil Turgut Yıldız FETÖ'nün gaybubet evinde yakalandı...
- Hasan Celal Güzel hayatını kaybetti
- Afrin Şehidini binlerce Erzurumlu uğurladı
- Horasan'da katliam gibi kavga! Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Azrail Tır sürücüsünü yolda yakaladı
- Yusuf Yıldırım hakkında flaş gelişme
- Şenkaya’da terör operasyonu
- AK Parti'yi karıştıracak fotoğraflar!
- Erzurum Adliyesi'nde Boşanamama Kavgası!
- Erzurum Bursa Ve Konya'yı Geride Bıraktı!
Dadaş bitti demeden bitmez
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm SPOR Haberleri | 07.04.2018 15:44:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Spor Toto 1. Lig'in 30. haftasında BB Erzurumspor sahasında Gazişehir Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup yenerek çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. 34. dakikada sağ kanattan Tolga Ünlü’nün ortasında ceza sahası içinde Gökhan Karadeniz düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 1-0. 55. dakikada sol kanattan Hakan Arslan’ın yerden ortasında Mert Nobre düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 2-0. 85. dakikada Gazişehir Gaziantep'in kullandığı köşe vuruşunda Ermin Zec’in vuruşunda top filelere gitti. 2-1. Maçta en az 8 tane yüzde yüz gol pozisyonuna engel olan kaleci Hakan, maçı kurtaran adam olarak kalesinde devleşti. Maç sonu her iki takımın hocası da açıklamalarda bulundu. Play-Off umutlarının halen devam ettiğini ifade eden vurgulayan B.B Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Geçen hafta da söyledim. 5 maçımız var, alınacak 15 puan var diye. Bir tanesini atlattık. Artık bundan sonra Manisa maçına odaklanacağız. Maç maç gideceğiz daha her şey bitmedi. Bugün çok önemliydi. Bizim Play-Off umudumuz hiç kaybolmadı" diye konuştu. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise, “Maça iyi başladık, 2 tane de net pozisyon bulduk. Kaleci Hakan çıkardı bu topları iyi takip edebilsek dönen topları gol yapabilirdik, olmadı. Aslında kötü oynamıyorduk deplasmanda. Ne kadar oynanırsa o kadar oynadık. Gökhan Karadeniz’in güzel golüyle geriye düştü. İkinci yarı rakibimiz 10 kişiyken yediğimiz ikinci gol bizi daha fazla sıkıntıya soktu. 1-0 gitse daha farklı bir maç olacaktı. 2-0 olunca biraz telaş yaptık ister istemez ama çok pozisyona girdik. Bütün pozisyonlarımızı Hakan’ın çabasıyla kaybettik. Olağanüstü oynadı, Hakan'ı tebrik ediyorum” dedi.
En Son Haberler
-
2026 Kış Olimpiyatları hazırlıkları devam ediyor 2026 Kış Olimpiyatları öncesinde Vali başkanlığında hazırlık toplantısı yapıldı.
-
Dadaş play of aşkına demiri eritti BB Erzurumspor, Adana Demirspor’u deplasmanda 3-2 yenerek yarışa devam dedi.
-
Erzurum resmen 2026 aday adayı oldu Kış Olimpiyatları için aday adayı olan ülke ve şehirler komite tarafından resmi olarak duyuruldu.
-
Güreş Federasyonu'ndan ASP'ye anlamlı plaket Battal Alpkılıç, ASP il müdürlüğünü ziyaret ederek anlamlı bir plaket takdim etti.
-
Kurumlar masa tenisi maçında ter döktü Erzurum’da kurum ve Kuruluşlar arası Masa Tenisi Ligi başladı.
-
Emir Akal Eskrim'de Türkiye birincisi oldu Özel Bilge Koleji 8. Sınıf öğrencisi Emir Akal, eskrimde Türkiye birincisi oldu.
-
Erzurum dev organizasyona hazır Türkiye ile birlikte altı ülkenin U18 Yaş Buz Hokeyi Milli Takımları...
-
Erzurumspor 28'inci haftaya damga vurdu 3 maçı ev sahibi, 4 maçı deplasman ekiplerinin kazandığı haftada, 2 maç beraberlikle sonuçlandı.
-
9 gol 2 kırmızı kart çıktı, kazanan Dadaşlar oldu... 9 golün atıldığı, penaltının kaçtığı BB Erzurumspor-Giresunspor maçını kazanan Dadaşlar oldu.
-
Taşkesenligil: Erzurum’a olimpiyat yakışır Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'den olimipayt açıklaması...