Dadaş farklı kazandı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 17.02.2018 18:13:00
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, konuk ettiği Gaziantepspor'u 5-1 mağlup etti.
Dadaş farklı kazandı

RADARHABER / ERZURUM  

 

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, konuk ettiği Gaziantepspor'u 5-1 mağlup etti. TFF Son 4 haftada 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak galibiyete hasret kalan Mavi Beyazlı takım, konuk ettiği ligin son sırasındaki Gaziantepspor’u farklı mağlup etti. İlk yarıyı son saniye golüyle 2-1 önde kapatan B.B. Erzurumspor, ikinci yarıda rakip kaledeki baskısını artırdı. Erhan Çelenk, maç boyunca 2 gol atığı 3 gollünde asistini yaparak yıldızlaştı. Bu arada maddi sorunlarla boğuşan Gaziantepspor ise bu sonuçla ligin dibine iyice demir attı.

 

MEHMET AKLTIPARMAK: ATTIĞIMIZIN İKİ KATINI KAÇIRDIK

 

Karşılaşma sonrası kameraların karşısına geçen B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, 3 puan almak açısından önemli bir karşılaşma olduğunu hatırlatarak şunları söyledi. "Rakibimizin durumu ve konumu ortada. Bizim için kazanılması gereken, moral açısından ihtiyacımız olan bir karşılaşmaydı. Maçta inanılmaz goller kaçırdık. Her maçta olduğu gibi çok pozisyon ürettik. 5 gol attık ama attığımızın iki katını kaçırdık. Bu maç çok ölçü bir maç değil. Rakibimizde genç çocuklar ellerinden geleni yapmaya çalıştılar."

 

 

 

OKTAY DERELİ: İKİ FARKLI YARI OLDU

 

Gaziantepspor Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu ise "İki farklı yarı oldu bizim için. İlk yarı çok istekli, arzulu, oyunun gerektirdiğini yapan bir Gaziantepspor vardı. Özellikle golü bulduktan sonra kendinden emin bir takım vardı. Devreyi kapatırken yediğimiz gol, bizim kırılma anımız oldu. İkinci yarı tecrübesiz bir takım olduğumuzdan dolayı basit hatalar sonucu farkı önleyemedik. Gaziantepspor’un bu ligde olmamasını isteyenler var. Şu an Gaziantep’te kimse yardım eli uzatmıyor. Gaziantepspor’un bir an önce kapatılmasını isteyenler var, bu üzücü bir durum’’ dedi.

 

 

 

Stat: Erzurum Kazım Karabekir

 

Hakemler: Kadir Sağlam, Sezgin Çınar, Ahmet Ayaz, Bilal Köseoğlu

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Hakan Canbazoğlu, Trtovac, Acka, Gökhan Karadeniz (Dk. 67 Demba Savage), Burhan Eşer (Dk. 74 Selim Aydemir), Erman Bulucu, Hakan Arslan, Taylan Antalyalı (Dk. 46 Metin Yüksel), Scuk, Erhan Çelenk, Bekamenga

 

Gaziantepspor: Selçuk Özcan (Dk. 35 Musa Emre Yakar), Şenol Can, Hüseyin Polat, Deniz Solmaz, Mustafa Emirhan Özyaşar (Dk. 56 İbrahim Halil Fıstıkçı), İlker Günaslan, Ahmet Olgun, Oktay Aydın, Müslüm Talşık, Yusuf Erdem, Harun Enes Nural (Dk. 75 Mehmet Kasım Doğala)

 

Goller: Dk. 13 Gökhan Karadeniz, Dk. 45 Burhan Eşer, Dk. 52 Scuk, Dk. 62 ve 65 Erhan Çelenk (Büyükşehir Belediye Erzurumspor), Dk. 39 Yusuf Erdem (Gaziantepspor)

 

 

Sarı kartlar: Dk. 32 Erhan Çelenk, Dk. 45 Taylan Antalyalı, Dk. 55 Acka, Hakan Arslan Dk. 79 (Büyükşehir Belediye Erzurumspor) 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler