Dadaş Kapalı Gişe Oynayacak

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 19.04.2019 09:48:00
B.B Erzurumspor, Göztepe maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
Dadaş Kapalı Gişe Oynayacak

 

Sinan AYDIN'ın haberi... 


 

RADARHABER / ERZURUM

 

B.B Erzurumspor, Göztepe maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Deplasman için satışa çıkarılan maç biletleri, Erzurumlular tarafından kısa sürede satın alınarak bitirildi. Spor Toto Süper Ligin 29. Haftasında deplasmanda final gibi bir maça çıkacak olan B.B Erzurumspor, Göztepe karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor. Akhisarspor galibiyeti sonrası morallerin yüksek olduğu mavi beyazlı takımda, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu futbolcularını hem teknik hem de psikolojik açıdan Göztepe maçına hazırlıyor.

 

GÖZTEPE’DE CEZALI VE SAKAT FUTBOLCU SAYISI FAZLA

 

B.B Erzurumspor tesislerinde teknik ve taktik ağırlıklı antrenman yapan futbolcular, küme düşme hattındaki rakipleri Göztepe’yi yenip küme düşme potasından çıkmak istiyor. Rakip Göztepe’de cezalı ve sakat futbolcuların çokluğu, B.B Erzurumspor’un galibiyet şansını artırıyor. Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş’in Göztepe maçı için yüksek meblağda galibiyet pirimi verileceğini açıklaması da morallerin iyice yükselmesine neden oldu. Antrenmanlarda hırslı gözüken futbolcular, Göztepe’yi yenip büyü bir avantaj yakalamak istiyor.

 

 

 

BİLETLER KISA SÜREDE TÜKENDİ

 

Bu arada Akhisarspor maçında 2 asistle sahanın yıldızı olan Emrah Başsan’ın önceki gün doğum günüydü. Futbolcular ve teknik heyet Emrah Başsan’a doğum günü sürprizi yapıp pasta kesti. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Emrah Başsan’a Göztepe maçında ilk 11’de görev vermesi bekleniyor. Cumartesi günü akşam oynanacak Göztepe B.B Erzurumspor maçında, taraftarlarda üzerine düşeni yaptı. Çarşamba günü saat 15.00’da satışa çıkan 485 bilet kısa sürede satıldı. Dadaşlar, takımlarını deplasmanda kapalı gişe destekleyecek.    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler