Dadaş şampiyona karşılama ayıbı!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 24.05.2019 15:37:00
Dünyanın bileğini bükemediği Dadaş, şampiyon olarak döndüğü memleketinde 3 kişi tarafından karşılandı.
Dadaş şampiyona karşılama ayıbı!

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM

Bedensel Engelli Erzurumlu Milli Sporcumuz Gökhan Seven, Yunanistan’ın Loutraki kentinde düzenlenen Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası’nda sağ ve sol kol kategorisinde 2 altın madalya kazanarak 8.kez Avrupa Şampiyonu oldu. Dünya çapında çok ama çok büyük bir başarı elde eden Milli Sporcumuz, memleketi Erzurum’a döndüğünde büyük bir vefasızlık örneği ile karşılaştı. Şampiyonu karşılamaya, sadece Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu gitmişti. Ne Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü, ne belediyeler, ne de spor dallarının temsilcilerinden kimse, 8. Kez Avrupa şampiyonu olan Gökhan Seven’i karşılamaya gitmediler.

 

NAZAR AYETİ İLE KARŞILADI

 

Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu, sağ ve sol kol kategorisinde büyüklerde 75 kiloda, 2 altın madalya kazanarak 8.kez Avrupa Şampiyonu olan bedensel engelli Erzurumlu Milli Sporcumuz Gökhan Seven’i nazar ayeti ile karşıladı. Rakipleri ile zorlu ve kıyasıya mücadele maçları yapan Milli Sporcumuz Gökhan Seven, sağ ve sol kolda Avrupa şampiyonu oldu. Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu, "Gökhan kardeşimiz daha önce 6 kez Dünya, 7 kez Avrupa ve 2 kez de Asya şampiyonu olarak kendini ispatlamış milli bir sporcumuzdur. Şuan ise Avrupa Şampiyonluğunun sayısını 8 ‘e çıkarıp erişilmesi zor ve kırması imkânsız görülen muhteşem bir rekora imza atıp, 'Muhteşem Gökhan' diye anılmaya başlamıştır." dedi.

 

DÜNYADA BİLEĞİ BÜKÜLMEYEN ADAM

 

Bir sonraki hedefinin olimpiyatlara katılmak olduğuna açıklayan Dünya, Avrupa ve Asya Şampiyonu Erzurumlu Milli Bilek Güreşçisi Gökhan Seven ise, "Her müsabaka öncesinde bana her zaman yardımları, destekleri, ilgi, alakaları, moral ve motivasyonlarından dolayı Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörümüz Abdullah Keleşoğlu'na ve Meclis Başkanımız Burhanettin Yeşilyurt’a teşekkür ederim" diye konuştu. Dünyada bileği bükülmeyen adam unvanını kazanan Gökhan Seven, başarılarını devam ettirmek istediğini sözlerine ekledi.    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler