Dadaş Timsah Avlayacak

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 02.05.2019 11:48:00
Sahasında Bursaspor’u ağırlayacak olan B.B Erzurumspor, hazırlıklarını sürdürüyor.
Dadaş Timsah Avlayacak

 

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM

Süper Ligin 31. Haftasında sahasında Bursaspor’u ağırlayacak olan B.B Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Mavi beyazlı kulüpte, sakatlığı nedeniyle takımda yer almayan Egemen Korkmaz’ın yanı sıra geçtiğimiz hafta antrenman esnasında sakatlanan Obertan’da antrenmanda yer almıyor.

 

 

İBRAHİM AKDAĞ’IN CEZASI BİTTİ

 

Sarı kart cezası nedeniyle Antalyaspor maçında oynayamayan İbrahim Akdağ’, bu haftaki Bursa maçında hocanın görev vermesi halinde sahada yer alacak. B.B Erzurumspor, Bursaspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun teknik ve taktik antrenmana tabi tuttuğu futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi. Cumartesi günü saat 16.00’da kazım Karabekir stadyumunda tamam ya da devam maçına çıkacak olan B.B Erzurumspor’da, futbolcular bitime 4 hafta kala ligi kayıpsız kapatıp kümede kalmanın hesaplarını yapıyor.

 

 

HEDEF 25 BİN TARAFTAR

 

B.B Erzurumspor kulüp yönetimi ve teknik heyet, çok önemli Bursaspor maçında taraftarları yanlarında görmek istiyor. Taraftar gurupları da, gerek sosyal medyadan gerek se çeşitli duyurularla taraftarları maça davet ediyor. Dadaşlarda hedef 25 bin taraftarla Kazım Karabekir stadyumunu doldurup takıma 12. Adam olarak destek olmak. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Obertan’ın oynama ihtimalinin olmadığı Bursaspor maçında, kime görev vereceği ise merak konusu oldu. Hamzaoğlu’nun Antalyaspor maçında olduğu gibi Tshabalala ile maça başlaması bekleniyor.

 

 

 

 

    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler