Dadaş transferde noktayı koydu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 01.02.2021 21:14:00
Erzurumspor'da transferin son dakikalarında haraketlilik en üst seviyeye çıktı.
Dadaş transferde noktayı koydu

RADARHABER / ERZURUM
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da transferin son dakikalarında haraketlilik en üst seviyeye çıktı. Mavi beyazlı yönetim Rahman Buğra Çağıran'ın ardından 3 oyuncuyu daha renklerine bağladı.

Süper Lig’de takviye transfserin en hareketli takımı olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da son gün bombaları birer birer patladı. Sağ bek takviyesi için  birkaç gün önce İstanbul'da sağlık kontrolünden geçirilen ve "sakatlık riski çok yüksek" denilerek transferinden vazgeçilen Ukraynalı Bohdan Butko sürpriz bir şekilde geri çağrıldı ve mavi beyazlı takıma transfer edildi.

 

Botko ile anlaşma sağlandı

 

Ukraynalı futbolcunun ardından  Kayserispor'un Ganalı oyuncusu Yav Ackah ilede temaslarını sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetimi, genç oyuncuylada anlaşma sağladı. Fransa'nın Le Havre takımından kiralanan sol bek Coulibaly'nin sözleşmesi de lisansı çıkarılmadan karşılıklı feshedildi. Sol bek için ise, Denizlispor'dan ayrılan Zakarya Bergdich ile anlaşıldı.  Lisanslarının yetiştirilmesi için büyük gayret sarf edilen oyuncuların Sivas deplasmanında oynayıp oynamayacağı ise merak konusu.

 

Taraftardan transfer komitesine teşekkür

 

Öte yandan çok sayıda oyuncu ile yollarını ayıran Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetimi bugün de Mina ile karşılıklı olarak sözleşmesini feshederken, Donald konusunda ise bir gelişmenin olmadığı, ancak tecrübeli oyuncunun kadroda düşünülmediği öğrenildi. Taraftarlar, oldukça yoğun mesai yapan yeni kulüp başkanı Ömer Düzgün ile transfer komtesinden Ahmet Dal ve Muzaffer Şahin'e tekkür etiler. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler