
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Dadaş zor da olsa kazanmasını bildi
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm SPOR Haberleri | 29.08.2021 22:15:00 |

.jpg)
.jpg)
Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, mağlup oldukları BB Erzurumspor maçının ardından, “Tam istediğimiz oyunu ilk yarı sergileyemedik ama ikinci yarı istediğimiz oyunu bulduk. Maç berabereyken bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. 84. dakikada yediğimiz golden sonra ve önce çok pozisyon vermedik” dedi. Mustafa Gürsel, ikinci yarı iyi oynadıklarını ve çalıştıkları pozisyondan gol yediklerini belirterek, “Öncelikle buraya puan veya puanlar almak için geldik. Bunun için de pozisyonlar bulduk. Tam istediğimiz oyunu ilk yarı sergileyemedik ama ikinci yarı istediğimiz oyunu bulduk. Maç berabereyken bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. 84. dakikada yediğimiz golden sonra ve önce çok pozisyon vermedik. Bunlara çalışmıştık. Futbolda bunlar var. İstediğiniz kadar çalışsanız da olmuyor. Futbol hatalar oyunu. Golü bulduk ama iptal oldu. Bundan sonraki amacımız ikinci yarıdaki oyunu devam ettirmek” ifadelerini kullandı.
En Son Haberler
-
Elmalı’dan şampiyon boksöre 2 Cumhuriyet altını Sporun ve sporcunun dostu Ebubekir Elmalı, Doğukan’a 2 Cumhuriyet altını hediye edecek.
-
Avukat Elmalı'dan TFF ve AMED için suç duyurusu Elmalı’nın girişimi, spor camiasından ve kamuoyundan büyük destek aldı.
-
Serkan Hoca Baltayı Taşa Vurdu! Erzurumspor, ilkyarısını 3 – 0 önde kapattığı maçta, ikinci yarı dağıldı.
-
Tortumlular güreşe doydu! Alkışlar Muammer Yiğider’e Uluslararası Karakucak ve 6. Altın Kemer Karakucak Güreşleri, tam not aldı.
-
Elmalı’dan genç boksörlere destek ziyareti 30 Ağustos Zafer Bayramı Anısına Yapılan Boks Turnuvasında, Ebubekir Elmalı Gençleri Yalnız Bırakmadı.
-
Elmalı’dan Erzurumspor'a anlamlı çağrı Elmalı, Erzurumspor’un evinde oynayacağı yeni sezonun ilk maçına siyah bantla çıkması önerisinde bulundu.
-
Bu sezonda ilk sponsor Elmalı’dan! Erzurumspor sevdalısı Ebubekir Elmalı, bu sezonda Erzurumspor’a ilk sponsor müjdesini veren isim oldu.
-
Erzurumspor'un yeni sezon formaları beğenilmedi Çok aceleye getirilmiş...‘Tişört üzerine logo basılmış gibi’ benzetmesi yapılıyor.
-
Erzurumspor’da yönetim sadece isimden ibaret! Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın, mevcut yönetimi yok sayan tavırları tepkilere neden oluyor.
-
Avukat Ebubekir Elmalı’dan Erzurumspor mesajı Elmalı’dan Erzurumspor İçin Net Mesaj: Şehrin Takımı Olmalıyız...