Dadaşlar MHK ve TFF’yi Protesto Etti

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 05.02.2019 18:11:00
B.B Erzurumsporlu taraftarlar, TFF Erzurum Bölge Müdürlüğü önüne siyah çelenk bıraktı.
Dadaşlar MHK ve TFF’yi Protesto Etti

RADARHABER / ERZURUM 

B.B Erzurumsporlu taraftarlar, hafta sonu oynanan Çaykur Rizespor maçında yaşanan hakem kararlarını protesto ederek, TFF Erzurum Bölge Müdürlüğü önüne siyah çelenk bıraktı. B.B Erzurumspor - Çaykur Rizespor maçında hakem Özgür Yankaya, Mavi Beyazlı takımın nizami bir golünü saymamış Egemen’e yapılan ve penaltı olması gereken pozisyonu ise görmezden gelmişti. B.B Erzurumspor’un sahadan mağlup ayrılmasına en büyük etken olarak gösterilen hakem Özgür Yankaya’ya tepki gösteren binlerce Erzurumspor taraftarı, TFF Erzurum Bölge Müdürlüğü'ne yürüyerek MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e yönelik protestoda bulundu. 

 

 

Lalapaşa Meydanı'nda toplanan kalabalık, ellerindeki pankartlarla slogan atarak TFF Erzurum Bölge Müdürlüğü'ne yürüdü. Yürüyüşün sonunda Erzurumsporlular, Dadaşlar ve Mavi Kapı taraftar grupları ortak bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

 


 

“Sadece Erzurumsporluların değil tüm futbolseverlerin ve spor yorumcularının dikkatinden kaçmayan ve açıkça dile getirebileceğimiz noktalara uluşan hatalar söz konu olmaktadır. Doğrudan sonuca etki etmeyen, her insan hata yapabilir diyerek küçümsediğimiz, görmezden geldiğimiz yanlışları yok sayarak 10. hafta Kasımpaşa, 11. hafta Akhisarspor ve 20. hafta Çaykur Rizespor maçlarında bariz hatalı kararlara artık göz yummayacağımız seviyeye gelmiştir. Kalan 14 haftada MHK, TFF, PFDK’nın aklını başına alarak hareket etmesini adalet ve ahlak adına kendilerinden rica ediyoruz.” 

 

 

Sağduyulu taraftarlar hiçbir olaya sebep olmadan yürüyüşü sonlandırdı. Protesto yürüyüşüne İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Uykusuz'da katılarak destek verdi. 

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler