Dadaşlar Topuk yaylasına gidiyor…

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 19.07.2019 07:48:00
B.B Erzurumspor, ilk etap kampı dün yaptığı son antrenmanla tamamladı.
Dadaşlar Topuk yaylasına gidiyor…

 

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

 

RADARHABER / ERZURUM 

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren B.B Erzurumspor’da, ilk etap kamp dün yapılan son antrenmanla tamamlandı. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer yönetiminde Erzurumspor tesislerinde yapılan ilk kampın son antrenmanına, takımda kalan mevcut oyuncuların yanı sıra yeni transfer edilen oyuncuların tamamı katıldı. İlk kampı büyük oranda tam kadro ile tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşayan Muzaffer hoca, transfer çalışmalarının büyük ölçüde tamamlanmış olması nedeniyle ikinci kamp programını eksiksiz yapacak.

 

 

İLK KAMP 17 GÜN SÜRDÜ

 

 

2 Temmuz’da başlayan ve 18 Temmuz’da sona eren 17 günlük ilk kamp programı sonrası, futbolculara 1 gün izin verildi. Mavi beyazlı futbolcular, ikinci etap kampı Topuk yaylasında yapacak. Erzurum kampı boyunca hiç hazırlık maçı yapmayan B.B Erzurumspor’un, Topuk yaylasında hazırlık maçları yapacağı öğrenildi. B.B Erzurumspor, Topuk yaylasından sonra tekrar Erzurum’a dönerek sürdüreceği üçüncü kamp programında Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde hazırlık maçı yaparak tamamen hazır bir kadro ile taraftarının karşısına çıkmayı planlıyor.

 

 

 

 

‘‘YENİ SEZONA HER ANLAMDA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BAŞLAMAK İSTİYORUZ’’

 

 

B.B Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, kampın bitmesinden 1 gün önce akşam saatlerinde düzenlediği basın toplantısında, “Sezona her anlamda sağlıklı bir şekilde başlamak istiyoruz”  dedi. Lige iyi başlamak istediklerini ifade eden Bilazer, “Erzurumspor geçen yıl zorluklar yaşadı. Bu yıla taşıdığı birçok yorgunluk var. Bunların zorluklarını şu an yaşıyoruz. Bu sorunları adım adım aşmaya çalışıyoruz. Bu zorluklarla erkenden yüzleşmek zorundayız. Geleceğe dönük bir takım kararlar alacağız. Sezona her anlamda sağlıklı bir şekilde başlamak istiyoruz. Erzurum şehri bu ülke için çok önemli bir şehir. Bazı noktalarda bu ülkeden alacaklıyız. Geçen sezon uğradığımız bir takım haksızlıklar oldu. Obertan artık bizim futbolcumuz. Kendisi futbol oynamayı çok seviyor. Bizim ondan beklentilerimiz çok fazla. Onla ilgili sürecimiz çok iyi durumda. Sehic ise Bosna Hersek Milli Takımı kalecisi. Kişisel planları içerisinde bazı istekleri var. Ama biz Sehic’in kalması için çaba sarf ediyoruz. Ama bazı kendi kaygıları var. Kalmasından yanayız” dedi.    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler